Wolt Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Се планира. Ќе нарачуваш?
Па ако имам потреба за да нарачувам. Тетово има Корпа и никогаш не ми дошло на ум да нарачам преку Корпа а сум нарачувал од места кој се достапни и на Kорпа. Некако Тетово е град кој сите тие ресторани претежно се во центар на град и бргу се стига и пеш да отидеш да си купиш или да договориш да ти донесат до пред зграда.

Гледам и Битола има Wolt.

Последно уредено:
Wolt гледам во апликацијата можеш да прелисташ без да додаваш адреса што има за достава во Скопје и други градови додека пак на Korpa кога ќе смениш пример Скопје мора да пишеш адреса и број а без тоа не те пушта да прелисташ што има во други градови.

Wolt автоматски ако ти е вклучена локацијата те префрла таму каде што си

Wolt во Скопје и Битола има и достава од Техномаркет, од аптеки, маркет Рептил, од Cosmo, Bazaro, Sara Fashion, Оffice Plus ..

За Тетово пример Korpa има многу помалку и ресторани и продавници.. Многу е мал интересот веројатно. Не знам како е за Скопје и други градови Korpa.

Wolt гледам во апликацијата можеш да прелисташ без да додаваш адреса што има за достава во Скопје и други градови додека пак на Korpa кога ќе смениш пример Скопје мора да пишеш адреса и број а без тоа не те пушта да прелисташ што има во други градови.

Wolt автоматски ако ти е вклучена локацијата те префрла таму каде што си

Wolt во Скопје и Битола има и достава од Техномаркет, од аптеки, маркет Рептил, од Cosmo, Bazaro, Sara Fashion, Оffice Plus ..

За Тетово пример Korpa има многу помалку и ресторани и продавници.. Многу е мал интересот веројатно. Не знам како е за Скопје и други градови Korpa.
Па пиши адреса на Korpa и ќе можеш да си прелисташ во други градови да разгледаш што има па пишини поззз

Па пиши адреса на Korpa и ќе можеш да си прелисташ во други градови да разгледаш што има па пишини поззз
Не знам улица која да пишам за Скопје бидејќи јас не живеам во Скопје.

ул.Тетовска
Пробав и гледам има и тука аптеки, тобакоа, цвеќари, рибарница.. Сепак некако ми се допадна на Wolt што има повеќе. Има електроника Техномаркет, Hi Store, Никон..
Дури и облека има Шизик на Ризик, Sara Fashion, Dioptra, ја има и книжара Три, Office Plus...

Не дека сите овие немаат свој веб онлајн продавницa и своја достава ама убаво е што повеќето се е на едно место.

Никогаш не сум ги користел овие доставувачи па не ми е јасно а ме интересира едно нешто. Колу зема од достава Wolt а колку Korpa или тоа зависи од град или пак зависи колку е одалеченоста од продавницата/ресторанот до твоја адреса?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom