Се планира. Ќе нарачуваш?Да не се планира во брзо време во Тетово Wolt?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се планира. Ќе нарачуваш?Да не се планира во брзо време во Тетово Wolt?
Па ако имам потреба за да нарачувам. Тетово има Корпа и никогаш не ми дошло на ум да нарачам преку Корпа а сум нарачувал од места кој се достапни и на Kорпа. Некако Тетово е град кој сите тие ресторани претежно се во центар на град и бргу се стига и пеш да отидеш да си купиш или да договориш да ти донесат до пред зграда.Се планира. Ќе нарачуваш?
Па пиши адреса на Korpa и ќе можеш да си прелисташ во други градови да разгледаш што има па пишини позззWolt гледам во апликацијата можеш да прелисташ без да додаваш адреса што има за достава во Скопје и други градови додека пак на Korpa кога ќе смениш пример Скопје мора да пишеш адреса и број а без тоа не те пушта да прелисташ што има во други градови.
Wolt автоматски ако ти е вклучена локацијата те префрла таму каде што си
Wolt во Скопје и Битола има и достава од Техномаркет, од аптеки, маркет Рептил, од Cosmo, Bazaro, Sara Fashion, Оffice Plus ..
За Тетово пример Korpa има многу помалку и ресторани и продавници.. Многу е мал интересот веројатно. Не знам како е за Скопје и други градови Korpa.
Не знам улица која да пишам за Скопје бидејќи јас не живеам во Скопје.Па пиши адреса на Korpa и ќе можеш да си прелисташ во други градови да разгледаш што има па пишини поззз
ул.ТетовскаНе знам улица која да пишам за Скопје бидејќи јас не живеам во Скопје.
Пробав и гледам има и тука аптеки, тобакоа, цвеќари, рибарница.. Сепак некако ми се допадна на Wolt што има повеќе. Има електроника Техномаркет, Hi Store, Никон..ул.Тетовска
Нема потреба од адреса, ги има локациите на сајтот на корпа. https://korpa.mk/Не знам улица која да пишам за Скопје бидејќи јас не живеам во Скопје.