Woke и cancel култура, SJW, safe spaces, политичка коректност...

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.116
Поени од реакции
9.509
Само да се потсетиме на генијалното решение што сојузната држава Калифорнија го донесе после зачестените силувања од страна на “транс жени“ во затворите врз биолошките жени затворенички.

California Gives Female Inmates Condoms, Plan B After State Forces Them To Stay With Transgenders

Член од
14 август 2006
Мислења
45.338
Поени од реакции
84.547
Сцената со Лорета е најдобриот скеч во инаку најдобрата комедија на сите времиња, точка.
IMO, не е така лесно да се каже кој е најбољи филм на Монти Пајтон, нити кој им е најбољи скеч.

Член од
15 ноември 2013
Мислења
1.547
Поени од реакции
2.690
Дефинитивно е до облеката за транџи тоа што market cap-от им паднал на Таргет. :icon_lol: :icon_lol:

Член од
6 декември 2022
Мислења
960
Поени од реакции
1.463
Само да се потсетиме на генијалното решение што сојузната држава Калифорнија го донесе после зачестените силувања од страна на “транс жени“ во затворите врз биолошките жени затворенички.

California Gives Female Inmates Condoms, Plan B After State Forces Them To Stay With Transgenders

Значи од силување им нема спас! Пази сега, не ги трга транџите настрана од женскиот затвор- никако!- им дава контрацептиви на жртвите, демек тоа ќе го ублажи злоделото.
Кој ова го спроведува е прв за у затвор… Какафорнија!

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.095
Поени од реакции
2.924
1685701300862.png
1685701326973.png

Ова мене повеќе ми личи на понижување отколку на гордост. Да си ги пресечеш цицките и пак некој да те напумпа. Уште по понижување е ако тој некој има силиконски цицки и се чувствува како жена.

Член од
16 ноември 2020
Мислења
875
Поени од реакции
2.040
Прегледај го приврзокот 380528
Прегледај го приврзокот 380529

Ова мене повеќе ми личи на понижување отколку на гордост. Да си ги пресечеш цицките и пак некој да те напумпа. Уште по понижување е ако тој некој има силиконски цицки и се чувствува како жена.
А после тоа дете како ќе го дои? Со вештачкиот к*р ли?

Kajgana Shop

На врв Bottom