Woke и cancel култура, SJW, safe spaces, политичка коректност...

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.063
Поени од реакции
9.299

‘Monty Python’ Star John Cleese Says ‘Life Of Brian’ Scene Won’t Be Cut Despite Modern Sensitivites

The scene in question features a male character declaring that he wants to be woman named “Loretta,” and wants to have a child. Cleese’s character tells the man that the notion is ridiculous, while another suggets that they all advocate for his right to childbearing.
“I want to be a woman… It’s my right as a man,” the character claims “I want to have babies… It’s every man’s right to have babies if he wants them.” After Cleese’s protest, the character snaps, “Don’t you oppress me!”

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.397
Поени од реакции
25.848
Франција, Белгија , Швајцарија ?
Ме изненадува ваква храброст од нации кои што меѓупрвите почнаа да пропагираат и да прифаќаат New World Order директиви.

Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
Ме изненадува ваква храброст од нации кои што меѓупрвите почнаа да пропагираат и да прифаќаат New World Order директиви.
toa e rabotata so ziveenje vo svetot pretstaven na internet, golem del od nego e LAGA. A site nie ziveeme vo internet doba kade shto nema nikakvi proverki na realnosta i faktite. Pa taka koga kje prochitame deka povekjeto bile pro-vaksajns mozokot pochnuva da veruva i na nelogichnoto
Автоматски споено мислење:

Ова е уште еден доказ дека ќотекот е од рајот излезен. Да го тепале како мал немало да прави вакви глупости сега.
gledash gledash i sakash da go otepash od kjotek posho troshi 02

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.416
Поени од реакции
3.468
Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.975
Поени од реакции
2.781
Како од пародија некоја е излезен. Да не му се верува на човек дека ова е реалност, а не скеч.
Проблемот е што е овој лик, наместо да биде под стручен надзор во институција, снима видеа со кои се промовира.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.634
Поени од реакции
10.322
Додека бев средно, имаше едно девојче од другите класови, првенец на генерација беше што се вика, топ изглед, доаѓаше од добро ситуирана фамилија, сите професори ја сакаа ради нејзината искреност, со тој памет и предвидуваа светла иднина, едноставно беше паметно девојчето се гледаше тоа.
Што и се деси отпосле не ми стана јасно, се зачлени во Хелсиншки (сеуште е таму ако не се лажам), нон-стоп беше на протести кога беа Шарениве и Студентските пленуми, се изгуби кога се смени власта, за да по некое време по социјалниве мрежи да видам дека почнала да следи и поддржува ЛЏБТ настани во земјава, живее за Pride настанов што ќе биде сега во Јуни, на изглед видно ослабена и како позападната, самата пишуваше дека се борела и со депресија.

Стварно не знам што се дешава со луѓево чим влезат во тие невладини организации, да кажеш ај на глупи луѓе им го перат мозокот, ама и на овие што биле пример на сите други?

Редовно иде на вакви настани поддржани од тие невладини ЛЏБТ организации. Ова е во Скопје прошлата година, оваа дебелава се соблака пред сите и сите ја бацуваат по телото, како порака да нема повеќе fat shaming за дебелите луѓе :нинџ:

Прегледај го приврзокот 380194

Прегледај го приврзокот 380195

Прегледај го приврзокот 380196

Прегледај го приврзокот 380197

Пак ќе повторам, првенец на генерација беше:unsure:
Моментот кога у средно/факултет, зимав книги од библиотека, и ќе го видев Димче(Апасијата) и уште една Верица(забегана) потпишани на тоа картончето… ми беше црвен аларм за мене :ROFLMAO:

Изглеа со време сум се освестил :pos:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.397
Поени од реакции
25.848
Вакви утре ќе организираат протести за SJW и ќе идат да бацуваат дебели небањати свињи .
Тоа е духот на Дебар Маало и на Скопјенце. Screenshot_20230529_221916_Instagram.jpg

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.923
Поени од реакции
83.171
Имам нула антагонизам кон Дилан Мулвени.
Да му се лутам нему е како да му се лутам на пиштолот, а не на тој кој го употребува.
Антагонизмот треба да биде насочен кон Блекрок и тие другите финансиерски фактори, кои вршат притисок (уцена) врз бордовите. Како и врз власта која истото го прави, преку разни начини.

На кратко, кон производите на AB, во случајов.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.634
Поени од реакции
10.322
Вакви утре ќе организираат протести за SJW и ќе идат да бацуваат дебели небањати свињи .
Тоа е духот на Дебар Маало и на Скопјенце.Прегледај го приврзокот 380250
Сигурно и на Шеки вака му пишуваат..
-Умен он на мама..

Тие се сега авантгарда у државава…

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.397
Поени од реакции
25.848
Сигурно и на Шеки вака му пишуваат..
-Умен он на мама..

Тие се сега авантгарда у државава…
Кај го спомна. Сега ќе ни се закачи на двајцата да не учи за воспитување деца.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.511
Не знам во која земја, претпоставувам Франција, овие другите се премногу меки за вакви работи.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.396
Поени од реакции
33.508

‘Monty Python’ Star John Cleese Says ‘Life Of Brian’ Scene Won’t Be Cut Despite Modern Sensitivites

The scene in question features a male character declaring that he wants to be woman named “Loretta,” and wants to have a child. Cleese’s character tells the man that the notion is ridiculous, while another suggets that they all advocate for his right to childbearing.
“I want to be a woman… It’s my right as a man,” the character claims “I want to have babies… It’s every man’s right to have babies if he wants them.” After Cleese’s protest, the character snaps, “Don’t you oppress me!”

Ејјјјј абе пред некој ден сакав да постирам, баш ми налета однекаде...

Еве сега и јас!
3-4 децении пред своето време, момцире од од Монти Пајтон знаеле што ќе се дешава. Кликнете плеј бе нубови, ова се класиците!!! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom