Windows Phone 8 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Викаат дека работело за и тие што немаат девелопер акаунт.

http://www.windowsphone.com/en-us/s...velopers/178ac8a1-6519-4a0b-960c-038393741e96

Спуштете ја апликацијава инсталирајте, и кликајте next, или accept што и да бара. И трк во сетингс после тоа да проверите дали има апдејт.

IMPORTANT REQUIREMENTS AND NOTES:
• You must meet one of the following three requirements: (a) have an active Windows Phone Dev Center account; (b) have an active App Studio account; OR (c) be running a registered developer device (‘dev unlocked’ phone)
нејке

http://apps.windowsstore.com/

Тука мислам можете да се регитирате и со тоа добивате отклучување на еден телефон. И тоа е бесплатно.

Мислам дека можете, кој нема да успее со ова, ќе треба да спуштите visual studio express edition for windows phone, па јас да влезам преку team viewer да го отклучам телефонот со мојот акаунт. Да не трошам отклучување на телефони за џабе прво пробајте со линкот горе.
--- надополнето: 14 октомври 2013 во 23:00 ---

Ете и видео како се апдејтира со апликацијата

E sega ne mi e jasno. Instalirav toa za preview for developers, se okej i akaunt i se, i koga odam check for updates, nema nisto

кај мене еве чекам се инсталира, работи методот.

Па , супер е, конечно 2 големи проблеми што ги имав со HTC 8S , се поправени. Orientation Lock & Temporary Files да се бришаат. Презадоволен од овој апдејт, сега чекам уште овој големиот да поправаат тоа за меморијата + се надевам дека ќе се погрижат по лесно да се прави плејлиста :D Него да прашам. Некој знае како да ставам XAP фајлови од www.games-wp.com ? Имаат Lumia ProCam за сите WP уреди, па сакам да ја инсталирам на мојов HTC 8S, и телефонот би бил перфектен :)

У пм , немам усб кабелче да го поврзам со компјутерот... а се регистрирав се средив со апп студио кога гледам connect to pc with usb cable provided (а не е вклучено со 520ка ) :tapp:

У пм , немам усб кабелче да го поврзам со компјутерот... а се регистрирав се средив со апп студио кога гледам connect to pc with usb cable provided (а не е вклучено со 520ка ) :tapp:

Трк бе брат до во комшиите, секој човек има такво кабелче на денешницава. :)
--- надополнето: 15 октомври 2013 во 10:43 ---
Хммм со апдејтов ми вика дека со 100% батерија имам уште 34 часа додека се потроши. Пред тоа ми беше максимум на 15-20 часа. Ајде баш да видиме како ќе стои со батерија сега.

Апдејтирав и ми се сфиѓа апдејтов но многу време одзима за бришење на temporary files пре 5 мин стиснав делит и уште чекам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom