Windows Phone 8 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа со апдејтов како да загрева позади кај камерата ,на некој друг му се дешава ли ова??

Sent from my Lumia 920 using Tapatalk
исто е и кај мене, по 10 минути темпл ран или пак на интернет, кај камерата ми загрева.

Кај мене сеуште не ми дава update.. Што е финтата ?

Кај мене сеуште не ми дава update.. Што е финтата ?

Направи акаунт горе за да ти даде девелопер акаунт, и дали после тоа ја инсталира апликацијата на телефонот?

Тешко дека сегашните корисници ќе се префрлат на инстаграм, сите ја користат 6tag која искрено веќе е најдобриот инстаграм клиент.

Па имаше најави за 4,5 инчните дека нема да имат трета колона ама колку што гледам овде има и ТРЕТА

Имаше т.е сеуште има апликација од нокиа се вика Photo Beamer. Да застаниш на кој било уред кој има интернет и да го скенираш овој код https://www.photobeamer.com/ и преку апликацијата после ги шеруваш сликите на тој екран. Без никакво префрлање или поврзување на кабли.

Е сега ова е истото, само што го шерува цел екран т.е што работиш. Тој го скенира кодот на лумиа 925 и фактички го гледаш екранот од лумиа 1520. Истот ќе се деси и ако скенираш преку комјутер, или на андроид телефон или на ајфон, секаде....

_____________________________________________________________________________________

Иначе сега за сега нема да имаме 3-та колона на икони. Тие што имаат Samsung Ativ S преку xda developers го хакнаа целосно телефонот и имаат таква опција.

Некоја добра апликација за резултати да ми каже некој?

супер е goal live ама ако e само за резултати има неколку подобри а истовремено и поедноставни. Јас лично се навикнав на sofascore, само затоа што livescore официјалната не е баш оптимизирана како што е на андроид.

Sent from my Lumia 520

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom