Boomerang
Немој CTRL+W.
- Член од
- 18 јуни 2006
- Мислења
- 3.709
- Поени од реакции
- 809
http://ledikom.mk/mobilen.php?id=281&cid=8Тука најмалце се застапени Windows телефоните, посебно Nokia Lumia има само 2 модели , 920 и 820
Еве, го донеле Ledikom

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://ledikom.mk/mobilen.php?id=281&cid=8Тука најмалце се застапени Windows телефоните, посебно Nokia Lumia има само 2 модели , 920 и 820
Знам дека е ефтино, и јас се изненадив од цената. Ама па не знам овие Ledikom од кај ги влечат телефоните, некој да не е информиран? А гледам, секогаш пред операторите ги носат, секогаш се у текБрат ова е ефтино бе, па на ибеј го нема под 13 000
Мој другар зеде с4 од таму, и нема никакви проблеми. Незнам ни јас од каде ги земаат ама големо браво за нивЗнам дека е ефтино, и јас се изненадив од цената. Ама па не знам овие Ledikom од кај ги влечат телефоните, некој да не е информиран? А гледам, секогаш пред операторите ги носат, секогаш се у тек.
Знам дека е ефтино, и јас се изненадив од цената. Ама па не знам овие Ledikom од кај ги влечат телефоните, некој да не е информиран? А гледам, секогаш пред операторите ги носат, секогаш се у тек.
Мислам дека не вреди, али ти тоа треба да си одлучиш. Плус прво види си со апликации, сега за сега WP8 е сиромашен со апликации, споредено со Android и iOS.Вреди да земам ваков да a го шитнам мојот ајфон 4 ?
Абе да, ама операториве ти даваат гаранција од овластениот сервисер, а Ledikom од нивниот сервисер...Што е битно од кај ги носат си имаш гаранција![]()
Дај бе нека каже некој како да си го поврзам телефонот со пцто. И ако може некој да ми каже зошто ми пишува дека има проблем со мемориската картичка кога ја ставам, а работи нормално се што имам на неа ми покажува и си ставам фајлови...
Барам некој кој прави windows phone 8 апликации, студентски проект ми е, ќе си платам колку треба.
Имам проблем со читањето на телефонот. Кога го поврзувам со усб кабелот не ми го чита телефонот на компјутерот, чаре?
Значи го поврзувам со пцто и не го препознава дека е конектиран.. На XP-то ми го ваѓа како камера а на windows 7 го препознава но не покажува ни фолдери ни ништо. А мемориската си работи нормално но кога ја ставам ми пишува дека има некој си проблем и да и дадам некој си fix на pc..Кажи точно што грешка ти јавува прво