Windows Phone 8 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Брат ова е ефтино бе, па на ибеј го нема под 13 000
Знам дека е ефтино, и јас се изненадив од цената. Ама па не знам овие Ledikom од кај ги влечат телефоните, некој да не е информиран? А гледам, секогаш пред операторите ги носат, секогаш се у тек :).

Знам дека е ефтино, и јас се изненадив од цената. Ама па не знам овие Ledikom од кај ги влечат телефоните, некој да не е информиран? А гледам, секогаш пред операторите ги носат, секогаш се у тек :).
Мој другар зеде с4 од таму, и нема никакви проблеми. Незнам ни јас од каде ги земаат ама големо браво за нив :) Иначе ако планираш од таму да го купиш, пиши пп

Што е битно од кај ги носат си имаш гаранција :)

Вреди да земам ваков да a го шитнам мојот ајфон 4 ?
Мислам дека не вреди, али ти тоа треба да си одлучиш. Плус прво види си со апликации, сега за сега WP8 е сиромашен со апликации, споредено со Android и iOS.
--- надополнето: 15 мај 2013 во 19:16 ---
Што е битно од кај ги носат си имаш гаранција :)
Абе да, ама операториве ти даваат гаранција од овластениот сервисер, а Ledikom од нивниот сервисер...

Јас чекав, чекав и не дочекав 620 во Македонија, си зедов Xperia P од Ледиком, од аспект на телефоните, јас сум задоволен еве од нив, телефонот си е нов навистина, и си имаш гаранција 1 година. За парите е навистина топ 620.

Дај бе нека каже некој како да си го поврзам телефонот со пцто. И ако може некој да ми каже зошто ми пишува дека има проблем со мемориската картичка кога ја ставам, а работи нормално се што имам на неа ми покажува и си ставам фајлови...

А дали апликациите на ВиндоусФон постои кракнати верзии мислам како кај андроид БлекМарт или кај иОС од сидија или iPastore ???

Дај бе нека каже некој како да си го поврзам телефонот со пцто. И ако може некој да ми каже зошто ми пишува дека има проблем со мемориската картичка кога ја ставам, а работи нормално се што имам на неа ми покажува и си ставам фајлови...

Кажи точно што грешка ти јавува прво

Имам проблем со читањето на телефонот. Кога го поврзувам со усб кабелот не ми го чита телефонот на компјутерот, чаре?

Барам некој кој прави windows phone 8 апликации, студентски проект ми е, ќе си платам колку треба.

Барам некој кој прави windows phone 8 апликации, студентски проект ми е, ќе си платам колку треба.

Пиши пп точно што како
--- надополнето: 20 мај 2013 во 20:48 ---
Имам проблем со читањето на телефонот. Кога го поврзувам со усб кабелот не ми го чита телефонот на компјутерот, чаре?

Кога ќе го поврзиш телефонот во my computer барај devices и види драјверот да го апдејтираш.

Кажи точно што грешка ти јавува прво
Значи го поврзувам со пцто и не го препознава дека е конектиран.. На XP-то ми го ваѓа како камера а на windows 7 го препознава но не покажува ни фолдери ни ништо. А мемориската си работи нормално но кога ја ставам ми пишува дека има некој си проблем и да и дадам некој си fix на pc..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom