Атеист
Дежурен Шаман
Ќути бе барем трај и инсталирај. Не туку мрчиЈа толкаво срце ти оставив..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќути бе барем трај и инсталирај. Не туку мрчиЈа толкаво срце ти оставив..
Е многу бараш!Ќути бе барем трај и инсталирај. Не туку мрчиПП не се важи.
Не знам кој бараше многуЕ многу бараш!![]()
Значи дека си ги “купил“ Пенџерињата 8.1.Инсталирав win8 Enterprice kms active. Фино е сеа за сеа, задоволен сум. Можда сте збореле ама, што поточно значи тоа kms (key menagment server) active?
Не ми треба дополнителна активација. Сфатив.Значи дека си ги “купил“ Пенџерињата 8.1.Ќути и уживај не прашај што е.
![]()
Видов сабајлево, очекувам многу од него...
Користам Windows 7 32-bit и сакам да го форматирам во Windows 8.1 64-bit и еве што ми се покажува.
![]()
Чаре?
Ништо ново не очекувај, тоа е само редовно ... на две години... ребрендирање и ново собирање пари на микрософт ....Видов сабајлево, очекувам многу од него...
И тоа што е побрз на старт-ап...Ништо ново не очекувај, тоа е само редовно ... на две години... ребрендирање и ново собирање пари на микрософт ....
... во глобала досега од Виста ... и нема некоја разлика во ОС-те
..е добро де ..во осмицата се симнати сите непотребни шминки и е направен минималистички елегантно убав интерфејс ..
E jaka м..а што е побрз на стартирање .... да не случајно пресретнуваме балистички проектили па се толку битни тие неколку секунди ....И тоа што е побрз на старт-ап...