Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
Последно уредено:
Инсталирав win8 Enterprice kms active. Фино е сеа за сеа, задоволен сум. Можда сте збореле ама, што поточно значи тоа kms (key menagment server) active?

Инсталирав win8 Enterprice kms active. Фино е сеа за сеа, задоволен сум. Можда сте збореле ама, што поточно значи тоа kms (key menagment server) active?
Значи дека си ги “купил“ Пенџерињата 8.1. :P Ќути и уживај не прашај што е.;)

На лап топот што сега го купив има windows 8,1 pro а сакав да има win 7 што е разликата ..

Користам Windows 7 32-bit и сакам да го форматирам во Windows 8.1 64-bit и еве што ми се покажува.
61801790276052168818.jpg

Чаре?

lol ти го надградуваш не правиш чиста инсталација со формат. Ако сакаш вака да инсталираш сними виндовс 8.1 32бит зошто овој седмицава што го имаш ти е 32 а 8ката 64 и не се поклопуваат.

Видов сабајлево, очекувам многу од него...
Ништо ново не очекувај, тоа е само редовно ... на две години... ребрендирање и ново собирање пари на микрософт ....

... во глобала досега од Виста ... и нема некоја разлика во ОС-те

..е добро де ..во осмицата се симнати сите непотребни шминки и е направен минималистички елегантно убав интерфејс ..

Ништо ново не очекувај, тоа е само редовно ... на две години... ребрендирање и ново собирање пари на микрософт ....

... во глобала досега од Виста ... и нема некоја разлика во ОС-те

..е добро де ..во осмицата се симнати сите непотребни шминки и е направен минималистички елегантно убав интерфејс ..
И тоа што е побрз на старт-ап...

И тоа што е побрз на старт-ап...
E jaka м..а што е побрз на стартирање .... да не случајно пресретнуваме балистички проектили па се толку битни тие неколку секунди ....:D:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom