B
Beck's
Гостин
Ako sakam da pregledam nekolku sliki, otvaram edna pod default so Photos, i potoa ne moze da gi gledam i drugite, treba da idam back pa da otvaram sekoja posebno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Инсталирав осмица и лаптопот ми е супер брз! Сега, 2 дена го користам, ќе видиме понатаму како ќе се однесува..Сега засега и со опциите, и со плеерот и со све што има да понуди Windows-от сум презадоволен и све користам
Само кажете ми, одкако го активирав со активаторот Windows-от, кај ми отиде тој IE што е за на тач прилагоден? Одеднаш го снема...Како да го најдам?
Go snema od metroto? Otvori metro I samo pisaj IE.
Отвори интернет експлорер >Internet Options >Programs > Set Asocciations > select all > save> okМи го вади тој што не е Metro App, мене ми треба тој Metro App шо е![]()
Отвори интернет експлорер >Internet Options >Programs > Set Asocciations > select all > save> ok![]()
Ја ставив 8цата и супер е само што драјверите не ги фаќа од 7цата и сега незнам кои да ги симнам за FN+ кретенките да ми работат на Асус к53е ако знае некој го молам за помош![]()
Не е за дифолт да ти биде. Туку ти го враќа метро експлорерот на старт.Ахаа до тоа ли било бе..Default browser да биде? Ее чим е така, заинат не го ставам!![]()
Ako sakam da pregledam nekolku sliki, otvaram edna pod default so Photos, i potoa ne moze da gi gledam i drugite, treba da idam back pa da otvaram sekoja posebno.
Кај заглави на кој дел од конектиранјето? пошо и јас пробував ама никако да му ја најдам финтата...несака така иако пишува дека е стартуван
се вратив на 7ца,на 7ца си работиКај заглави на кој дел од конектиранјето? пошо и јас пробував ама никако да му ја најдам финтата...
Размислувам и јас да ја вратам 7цата. Ама мислам дека со апдејт ќе ја има и на 8цата таа опција понатака. Сега пошо ми е лиценцирана 8цата не ми се менувасе вратив на 7ца,на 7ца си работи