- Член од
- 15 август 2011
- Мислења
- 125
- Поени од реакции
- 40
Иам Windows 8 на лаптопот,ја преинсталирав 2пати пошо праев некој експерименти ама пак чита само 2.7 гига рам од 4 можни..чаре некој? да враќам 7ца или..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Instaliraj 64bitna verzijaИам Windows 8 на лаптопот,ја преинсталирав 2пати пошо праев некој експерименти ама пак чита само 2.7 гига рам од 4 можни..чаре некој? да враќам 7ца или..
бар за сеа неам 64 битна верзија,оваа таткоми ја зема 32,лиценцирана..али ке протарашкам ни нет..фалаInstaliraj 64bitna verzija
Ко програмер - заеби осмица. Чекај блу, на него ќе се фокусираат.Баги работи имат изменвано во 8-ката, и како корисник ми се бендисват.
Како програмер, не ме бедисват заштите шо ги имат додаено, измените во Shell-от и сервисите... пола од комантите шо палат на 7 не работат на 8.
не е се до мене... башка почнаа да испорачуваат 8-ки на секаде, за брзо ќе морам се да преправам. Oсобено деловите со vb script во десктоп заебанции.Ко програмер - заеби осмица. Чекај блу, на него ќе се фокусираат.
Некој да даде испробана (и што понова) верзија на 8цава? По ПП нормално![]()
Ја има на Zamunda онаа msdn официјалната верзија на Windows 8,Корун барем ти си од оние што ги рабира овие работи немој така да ме изненадуваш со барање на win 8 и слично![]()
Е нели ти давах линк од оригинален? Или не?И јас да побарам некогаш на готово, да видам како е![]()
Е нели ти давах линк од оригинален? Или не?
Има, драјвер за графичка.Имам HP 2133 2gb ram 1.6cpu и VIA Chrome9 gpu. Инсталирав Windows 8 32 bit и имам проблем со графиката не оди повеќе од 1024x600, а апликациите барат минимум 1024х768 има ли некое чааре за тоа ?
Ги инсталирав но за windows 7 бидејќи нема за windows 8 и пак не се покачи резолуцијатаИма, драјвер за графичка.