Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
Иам Windows 8 на лаптопот,ја преинсталирав 2пати пошо праев некој експерименти ама пак чита само 2.7 гига рам од 4 можни..чаре некој? да враќам 7ца или..

Иам Windows 8 на лаптопот,ја преинсталирав 2пати пошо праев некој експерименти ама пак чита само 2.7 гига рам од 4 можни..чаре некој? да враќам 7ца или..
Instaliraj 64bitna verzija

Баги работи имат изменвано во 8-ката, и како корисник ми се бендисват.

Како програмер, не ме бедисват заштите шо ги имат додаено, измените во Shell-от и сервисите... пола од комантите шо палат на 7 не работат на 8.

Баги работи имат изменвано во 8-ката, и како корисник ми се бендисват.

Како програмер, не ме бедисват заштите шо ги имат додаено, измените во Shell-от и сервисите... пола од комантите шо палат на 7 не работат на 8.
Ко програмер - заеби осмица. Чекај блу, на него ќе се фокусираат.

Ко програмер - заеби осмица. Чекај блу, на него ќе се фокусираат.
не е се до мене... башка почнаа да испорачуваат 8-ки на секаде, за брзо ќе морам се да преправам. Oсобено деловите со vb script во десктоп заебанции.

Некој да даде испробана (и што понова) верзија на 8цава? По ПП нормално :)

Ја има на Zamunda онаа msdn официјалната верзија на Windows 8,Корун барем ти си од оние што ги рабира овие работи немој така да ме изненадуваш со барање на win 8 и слично :)

Ја има на Zamunda онаа msdn официјалната верзија на Windows 8,Корун барем ти си од оние што ги рабира овие работи немој така да ме изненадуваш со барање на win 8 и слично :)

И јас да побарам некогаш на готово, да видам како е :)

Имам HP 2133 2gb ram 1.6cpu и VIA Chrome9 gpu. Инсталирав Windows 8 32 bit и имам проблем со графиката не оди повеќе од 1024x600, а апликациите барат минимум 1024х768 има ли некое чааре за тоа ?

Имам HP 2133 2gb ram 1.6cpu и VIA Chrome9 gpu. Инсталирав Windows 8 32 bit и имам проблем со графиката не оди повеќе од 1024x600, а апликациите барат минимум 1024х768 има ли некое чааре за тоа ?
Има, драјвер за графичка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom