Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
:ROFLMAO:

Малце подобри него епл фанбојс, али тука сте.

Највероватно некомапатибилност со драјверите, но лапотпот цело време дуваше како будала. Кулерот ни еднаш не прекина да работи. А ладен камен. Очигледно имаат работа уште многу.

Највероватно некомапатибилност со драјверите, но лапотпот цело време дуваше како будала. Кулерот ни еднаш не прекина да работи. А ладен камен. Очигледно имаат работа уште многу.

А ти што очекуваш од consumre preview дека ке ти работи како што треба компјутерот таа верзија самата ти кажува за што е, да инсталираш да видиш еден саат каков е и пак да се вратиш на 7 или некој друг ос не е препорачана за користење како главен оперативен систем се до конечната верзија друри и RC верзите се срање

Пред една недела се подновив со Windows Phone, и морам да кажам дека 99% од тие што го виделе до сега ме прашуваат дали е на Windows 8.

Очигледно метро дизајнот во Windows 8, ќе им помогне за продажбата на Windows Phone.

Јес да е почетна верзија, ама некако општо не ме бендисува групирањето, старт менито. Многу чудно е направен. Незнам како да кажам али мислам дека 7цата ќе си остане уште долго време :)
Уште од РЦ верзијата се виде дека 7кава е квалитет, па ќе видиме во октомври дали вреди да се премине на 8ца.

HP-Windows-8-Elitebook.png

Еден од таблетите на HP кој ненадејно се најде со сликата по интернет :)

Го пробав, инсталиран ми е на лаптопот. Сѐ е компатибилно сега за сега, сите драјвери работат како што треба, малце е чудно, али се навикнав пополека, и по уредно ми е некако, поубав ми е. Незнам, ќе останам на осмицата...

Нека иде у ПМ ова 8-ва ми заеба се, ја инсталирав на друг hdd и сега го заеба boot-от и на 7-та и од активиран веднаш го препозна not genuine WTF, а сакав само да видам како и што е и затоа на посебен hdd а сега и на овој имам boot проблем од 8-та и мора F9 за да стартува друг OS :confused:
За да биде уште полошо избришани се сите Restore Points :mad: :facepalm:

Нека иде у ПМ ова 8-ва ми заеба се, ја инсталирав на друг hdd и сега го заеба boot-от и на 7-та и од активиран веднаш го препозна not genuine WTF, а сакав само да видам како и што е и затоа на посебен hdd а сега и на овој имам boot проблем од 8-та и мора F9 за да стартува друг OS :confused:
За да биде уште полошо избришани се сите Restore Points :mad: :facepalm:

Абре дечки, се знае прво се инсталира на виртуелна машина. Каде овие бета верзии на главен компјутер се ставаат? Ти пишува секако и кога го инсталираш дека има огромни шанси нешто да тргне удолу. Види таму да го поправиш boot-от со ДВД од 7-цата.

Абре дечки, се знае прво се инсталира на виртуелна машина. Каде овие бета верзии на главен компјутер се ставаат? Ти пишува секако и кога го инсталираш дека има огромни шанси нешто да тргне удолу. Види таму да го поправиш boot-от со ДВД од 7-цата.
Пишав дека ја инсталирав на друг HDD што повеќе го користам и за таа намена за тестирање и слично, 7-та ја користам како главен OS на друг HDD но проблемот е што 8-та си креирала boot на секој HDD на секоја партиција... со активацијата на 7-та го решив проблемот сега уште да отстранам boot од 8-та и да го поправам од 7-та.... и да чекам RC или финална верзија од 8-та

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom