Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Верзијата за tablet и desktop ќе бидат речиси идентични.Тој за таблет ќе има вграден повеќе функции за операции со допир и слични работи.Инаку тоа грдото метро ќе го има кај сите
Тоа и ти зборат, целиот е tablet-based.![]()
Па зависи како ќе го инсталираш деГо симнав W8 64bit, и сега ако го инсталирам, ќе се избришат сите фајлови (менување на партиции како и обично форматирање) или ќе стојат сите фајлови во W7 и ќе се инсталира како dual boot W7 и W8 ?
Според ова се ке ти оди во водаГо симнав W8 64bit, и сега ако го инсталирам, ќе се избришат сите фајлови (менување на партиции како и обично форматирање) или ќе стојат сите фајлови во W7 и ќе се инсталира како dual boot W7 и W8 ?
Инсталирај си го на виртуелна машина, ништо нема да загубиш, ќе го разгледаш што какоПрашав зошто гледам некои членови го инсталирале, ама да не ми летне се па ....
А инаку има опција Keep users and personal files ама не ми е многу сигурно додека не ми кажат тие што го инсталирале![]()