Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
И јас сум навикнат ама не ми е ништо посебно:icon_lol:
Човек се навикнува на нешто што е лошо, ама мора да го користи, а прифаќа нешто МНОГУ БРЗО кога тоа нешто е многу корисен. практичен и едноставно без тоа е тапа.

Инаку да ве прашам пример веќе имам еден корисник на комп, инсталирани програми и се..е сега ако сакам да направам еден нов корисник, ама буквално да нема никаков пристап до сите претходни инсталирани програми од други корисници...како да направам тоа? Вака кога креирам не покажува дека имам инсталирани програми..се е како "свежа инсталација" но од search можам да ги користам програмите што се инсталирани од друг корисник ..

За тебалети не ни се сомневам не го критикувам личи за на таблет добро му стои и добро работи, ама се уште не можам да го гледам мојот desktop i laptop како таблет барем не личи ако немаш тач а да го користиш со глувче и тастатура е патетично

Се до вкус и се зависи од потребата. Мене лично ми е подобро...за повеќето работи не ни пристапувам на десктоп околината.
Си завршувам работа многу побрзо за разлика од Windows 7.
Толку имам да кажам, биди жив и здрав :)

Јас си активирав преку phone тоа што беше. Oдлично е (y)
--- надополнето: 1 ноември 2012 во 21:19 ---
Како да направам да ми бидат метро апликациите на англиски? На македонски ми се и ме нервира.

Го активирав Windows 8 засекогаш (без активатор, преку телефон или кмс сервер) и добив Windows 8 Media Center Pack - барем така мислам според сликава или грешка сум ? :D

Ако е точно, нека ми пише ПП кој сака да му кажам како :P
Ова е сс од вин8 така?? Не треба декстопот да биде различен некако?!

Windows 8 во првите 3 дена е продаден во 4 милиони примероци, ова е поуспешен старт и од оној на 7.

Имам проблем сеа со драјверите, имам DELL Inspiron N5010 и идиотите од DELL не ми го поддржуваат официјално лаптопот за драјвери за Win 8, и сега не можам да пуштам игра, рецимо, ми пука ерори, исто падот со два прста вертикално скролав, сеа не сака... :mad: Освен тоа, не глеам нешто друго проблематично. Чаре?

П.С Симнав Synaptics за проблемот со скролањето (симнав драјвер за 7ка али пак работи), но проблемот со игрите останува...

Каква графичка имаш? Пробал ли си од страницата на производитело да ги симнеш? Нвидиа имат бета оште од времето коа и 8цата беше бета.

Каква графичка имаш? Пробал ли си од страницата на производитело да ги симнеш? Нвидиа имат бета оште од времето коа и 8цата беше бета.
ATI Mobility Radeon HD 4560. Не ми е поддржана ни од ATI. Мамето нивно...

А оти мануелно не ставеш драјвери од 7ца? Би требало да работат.
Напрајв така, се отепав замарање, башка со dll fixer ставав .dll за кој ми даваше ерори пред тоа, секоја игра различен .dll ерор имаше. Ваљда ќе биди океј сеа.

Епа купувајте Вие пак Дел и Ати графички, ама ако

Не е тоа поентата туку windows 8 е сосема нов оперативен систем кој е пуштен пред 5 дена имтреба време на програмерите на големите компании да направат компитабилни драјвери со Windows 8 неможе за 5 дена да се направат драјвери

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom