Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
Активаторот сигурно не е пермаментен...активира исто како KMS-то...180 дена...ништо повеќе од тоа.
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 21:33 ---
А можете и со Advanced Tokens Manager да си направите бекап на активацијата, па после 180дена да направите Restore и пак ќе ви биде активиран :)

Инаку кај мене не верувам ни дека ќе издржи 180дена без форматирање :icon_lol:

Со токен не можеш да активираш повторно и на ново да ти се сметаат 180 дена.

Чаре ? Инсталирај 7 и уживај

Затоа ја си чекам конечна, односно стабилна кракната верзија со активатор и све убаво ко што си симнав и за седмицава и си ја пичам без никакви проблеми...Има време за се', па така и за ова можам да чекам, чим сум чекал волку :)

Што има врска кракот со тоа што не ги уклучува игрите ? :)
Верзијата е конечна, стабилна но може да се средат некои мали багови и тоа..
Тоа што не пушта игри е поради некој друг проблем..

А да те питам, игрите преинсталира ли ги, или сакаш дирекно да ги пушташ, без надоградувајне на АппДата и регистрите?

Се работи за Фифа 13, ја преинсталирав, се уклучува играта, идат да одберам кој јазик сакам и се гаснит.. Проблмот е ист и кај друо дете шо имат вин 8.

Се работи за Фифа 13, ја преинсталирав, се уклучува играта, идат да одберам кој јазик сакам и се гаснит.. Проблмот е ист и кај друо дете шо имат вин 8.

Немаш Windows Media Player!

Оди Control Panel -> Programs and Features -> Turn Windows features on or off и од тука го штиклираш Media Features фолдерот.

Може и дирекно на метро да пишеш Turn Windows features on or off ... Пребарувајнето е закон на осмицата...

3H19z.png

Ама прбвев јас уште од вчера да го инсталирам еве што ми излегвит..
ddd.png

Каква ти е осмицата?
отвори у сервисите да видеш дали медиа сервисо е пуштен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom