Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто ти е на 2 гб рам x64? Иначе во врска со тоа погоре муабетот има kernel patch за на 32битен win лита фул рам меморија

Sent from my iPhone using Tapatalk
a dali kaj mene na 32 bita ke ima cela iskoristenost na 3 gb ram so Amd Athlon(tm) 64 Procesor 3200+ 2.00 GHz Procesor na windows 7 32 bit ??

Сакам да инсталирам Windows 7 на Dell Vostro 3500. Но при форматирање ми вади некој проблем. Windows cannot install required files. Error code: 0x80070017. Го сменав SATA модот. Пробав со IDE и со AHCI. Спуштив десетина различни верзии од windows 7 ама џабе.Дали има некој некакво решение??
20140525_180307.jpg

Сакам да инсталирам Windows 7 на Dell Vostro 3500. Но при форматирање ми вади некој проблем. Windows cannot install required files. Error code: 0x80070017. Го сменав SATA модот. Пробав со IDE и со AHCI. Спуштив десетина различни верзии од windows 7 ама џабе.Дали има некој некакво решение??
Прегледај го приврзокот 93382
Таа грешка најчесто е за лошо dvd или usb. Пробај со друг носител на ОС.

Дечки да прашам се надевам можеби ќе знаете да ми одговорите... дали може да се направи Windows 7 - Starter 64 битен? моментално е 32 битен...

Дечки да прашам се надевам можеби ќе знаете да ми одговорите... дали може да се направи Windows 7 - Starter 64 битен? моментално е 32 битен...

Мислам дека може, имам видено пачови на Zamunda, али не знам како, немам правено :) Нека каже некој поискусен во таа работа.

Неможе, доколку сакаш 64 битен барај Windows 7 Pro или Ultimate

Неможе, доколку сакаш 64 битен барај Windows 7 Pro или Ultimate
Така е доколку сакаш 64 битна архитектура на оперативен систем земи и инсталирај си windows 64 бита

Има некој што користи 8? Баш ме интересира што/како е на него? Слушам ова-она, но нека каже некој искусен. :D

Има некој што користи 8? Баш ме интересира што/како е на него? Слушам ова-она, но нека каже некој искусен. :D

Јас користам преактивиран Windows 8.1 од замунда и сум презадоволен, побрз е од 7-ца во секоја работа, побрзо бутира, подобри перформанси има, а активацијата воопшто нема паднато еве веќе пола година.

Јас користам преактивиран Windows 8.1 од замунда и сум презадоволен, побрз е од 7-ца во секоја работа, побрзо бутира, подобри перформанси има, а активацијата воопшто нема паднато еве веќе пола година.
А и дизајнот е подобар. ;)

Дечки, го форматирав лап топот пред некое време и сега ми излезе едно дека остануваат уште 17 дена пред да се изгубат некои Windows features. И дава некои опции за активирање.

Што значи тоа? Што треба да направам, немам појма. Помош?

Дечки, го форматирав лап топот пред некое време и сега ми излезе едно дека остануваат уште 17 дена пред да се изгубат некои Windows features. И дава некои опции за активирање.

Што значи тоа? Што треба да направам, немам појма. Помош?

Требаба да го активираш, ако имаш Windows 7 можеш Активатор / Лоадер да симнеш и решен проблем.

Требаба да го активираш, ако имаш Windows 7 можеш Активатор / Лоадер да симнеш и решен проблем.

Ќе може да ми објасниш подетално што треба да направам, што да симнам и што понатака?
Извини, друг ми го форматираше и затоа не знам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom