- Член од
- 6 септември 2008
- Мислења
- 1.049
- Поени од реакции
- 367
Читај во ППЌе може да ми објасниш подетално што треба да направам, што да симнам и што понатака?
Извини, друг ми го форматираше и затоа не знам.
Читај во ППЌе може да ми објасниш подетално што треба да направам, што да симнам и што понатака?
Извини, друг ми го форматираше и затоа не знам.
Види на интернет за тој абдејт (KB..........). Ако сакаш ај пиши за што се абдејтите и број на абдејтот се (KB.......) можеби би ти помогнал. И јас пред 2 години имав тотално ист проблем како твојов. Ги исклучив апдејтите, па после 3-4 недели пак ги вклучив, и тогаш тие проблематичните апдејти за чудо си се инсталираа. Од тогаш таков проблем немам. Пиши што апдејти се ќе видам.Здраво дечки имам еден проблем, користам Windows 7 активиран со Loader by Daz го користам веќе година дена не сум имал проблем со апдејтите, ама еве веќе втор пат ми се случува ова да пробам да апдејтирам и при рестарт ми се појавува „Failure to configure Windows updates. Reverting changes“ и компјутерот повторно се рестартира се уклучува ама кога ќе идам во апдејтите 20тина ми се со статус Failed. Пробав со Windows Update Troubleshooter да го поправам проблемот, ама не успеа. Дали може некој да ми помогне како да го поправам ова?
Еве ги апдејтите сите се Optional.Види на интернет за тој абдејт (KB..........). Ако сакаш ај пиши за што се абдејтите и број на абдејтот се (KB.......) можеби би ти помогнал. И јас пред 2 години имав тотално ист проблем како твојов. Ги исклучив апдејтите, па после 3-4 недели пак ги вклучив, и тогаш тие проблематичните апдејти за чудо си се инсталираа. Од тогаш таков проблем немам. Пиши што апдејти се ќе видам.
Пробај го на друг компјутер/лаптоп. Ако и таму го прави истово, земи си нов маус.Луѓе ај ако некој знае нека ПОМОГНЕ: Имам проблем со маусот Gembird. Многу често кога еднаш ќе кликнам, тој 2 пати ми клика. 1.5 година го имам маусов, а веќе еден ФРЛИВ бидејќи имав ист ваков проблем. А маусот го немам ни МАЛКУ удрено. Помош некоја???
Хардверска грешка на маусот е то. Дотрајан е, купи си нов или користиго така.Луѓе ај ако некој знае нека ПОМОГНЕ: Имам проблем со маусот Gembird. Многу често кога еднаш ќе кликнам, тој 2 пати ми клика. 1.5 година го имам маусов, а веќе еден ФРЛИВ бидејќи имав ист ваков проблем. А маусот го немам ни МАЛКУ удрено. Помош некоја???
Прв пат ти се појавува? Дали пред да ти се појави ова беше активиран?
help
Прв пат ти се појавува? Дали пред да ти се појави ова беше активиран?
simni si activator i nema da ima problem, pozelno e i update da se isluce na windowsot
help