M
Mr.InF3ction
Гостин
а пробаше да идеш у Control Panel\All Control Panel Items\Network MapЈа гледам, ама нема на неа делит, затоа прашувам![]()
па после нешто вака

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а пробаше да идеш у Control Panel\All Control Panel Items\Network MapЈа гледам, ама нема на неа делит, затоа прашувам![]()
Ме интересира чиста инсталација на Windows 7 Ultimate колку место на хард дискот зафаќа ?
Помалце од Vista20 GB нај малце треба да имаш
Ме интересира чиста инсталација на Windows 7 Ultimate колку место на хард дискот зафаќа ?
Сакам да го снимам на партиција од 16 гб![]()
нели е малце 16 GB ? може ама малце е барем 40 GB да имаш за добра работа
http://img268.imageshack.us/i/98782795.jpg/
Не се разбирам во нетворкс, па некој ако сака да ми помогне да го отстранам ова име од тука. Фала ви однапред![]()
64 битна седумка зафаќа 6 ГБ во фолдер windows
ја инсталирав 7-ката и ми кажвит дека no network connection а адсл-от се конектират и интернетот функционират, ме нервират онај знакон жолт триаголник со извичник. обичен десктоп компјутер сам без рутер директно од модем, пробав и со ресетирање на модемот пак исто, чаре некое?
Стави ip адреси.
192.168.1.5 пример и готово.
Што е работа со ова?
![]()
Многу често го прави ова одеднаш се „исклучи“ мсн и после нема шанси веќе да го вратам мора рестарт на пц,а горе ми покажува дека сум онлајн,да не знае некој што е работа... и како може да го средам ова?
ја инсталирав 7-ката и ми кажвит дека no network connection а адсл-от се конектират и интернетот функционират, ме нервират онај знакон жолт триаголник со извичник. обичен десктоп компјутер сам без рутер директно од модем, пробав и со ресетирање на модемот пак исто, чаре некое?