VENOM
تعيش حياتك بالطريقة التي
- Член од
- 5 октомври 2008
- Мислења
- 1.664
- Поени од реакции
- 535
Треба да ја има и на новите.
Епа тогаш стај си 163.75
Не е компатибилен тој драјвер
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Треба да ја има и на новите.
Епа тогаш стај си 163.75
Не е компатибилен тој драјвер
Најди го за Vista.
Нема за Виста од верзија 180 нагоре се![]()
Нема за Виста од верзија 180 нагоре се![]()
Hey just to let everyone know,
If you have Vista, there is no option to force full screen display onto a selected monitor (tv or whatever). I found this out after upgrading, trust me I'm as frustrated as anyone.
Kако? И јас ја имам истата мака, незнам како да го отстранам.^^
Уште watermark-от да си го оттргнеш :helou:
Го имам веќе 2 недели на мојот лап-топ и недела на колегата (а ги работиме 8 часа дневно на работа лап-топите + дома) до сега не направил таква работаЗабележав баг, пример на лаптоп кога го ставиш истовремено да се почни и да работи , од време на време скрос се учокува цел компјутер, тоа нешто изгледа со батеријата е поврзано, најверојатно некоја грешак која ќе биди поправена.
Го имам веќе 2 недели на мојот лап-топ и недела на колегата (а ги работиме 8 часа дневно на работа лап-топите + дома) до сега не направил таква работаВерзијата што ја имам е 7137.
Пробај преинсталирај го. Јас кај мене имам забележано дека при вклучување логото на Мајкрософт го нема, а доколку е на хибернација при resume го има. А уште на 3 машини што го инсталирав, секаде е ок, изгледа нешто имаше проблем во инсталацијата кај мене, ама не се мачам да го преинсталирам само заради логото на почетокИстата верзија ја имам и само откако го ставам пример да се полни и работам , тогаш ми прави така а се друго си е топ.![]()