Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
Да али на цд-то драјверот за Виста работи само ако е модемот приклучен мрежно. На УСБ не ради.
И од Сајтот на моторола спуштив драјвер и тој исто се понаша. Има и забелешка таму дека е подобро да се приклучи модемот на мрежен кабел отколку на УСБ ако се работи под Виста

Баш ради вакви работи во пакетот со модемот ставаат и cd со драјвери....

Мене исто ми правеше на Виста. Модемот (Моторола) не работи на УСБ само на мрежен приклучок.
Изгледа го превзеле проблемот од Виста.

Wow фати скриншот,ќе ти трае подолго.

Btw,збунувачка работа,кабловскиот ми прави ерори на бетата,не се пушта со него уклучен на усб-порта. :/

Ако имате 64bit. Vista или 7 тогаш не фаќаат драјверите, не постојат за 64bit. Лично пратив маил до техничката поддршка на моторола, од таму ми кажа дека немаат драјвери за 64 :kesa:

Луѓе ај кажете дали некој успеа да уклучи игра на Вин-ов. Мене кантер ми ја уклучува ама после 5 мин автоматски ја гаси, а Трак Манија воопшто не ја уклучува. Ај кажете дали е до мојава копија или пак не може ниедна игра да се игра на Бетава.
:helou:

Луѓе ај кажете дали некој успеа да уклучи игра на Вин-ов. Мене кантер ми ја уклучува ама после 5 мин автоматски ја гаси, а Трак Манија воопшто не ја уклучува. Ај кажете дали е до мојава копија или пак не може ниедна игра да се игра на Бетава.
:helou:

ДО копијата е веројатно.
Mirror's Edge,PES 2009 и Warcraft 3,сите се вртеа одлично на 7мицата.

Го симнав Windows 7 Build 7022 некој ако знае што има ново нека пише ако го има некој пробано, ако не симнете го да ве информирам

2v97tjo.png

Еве некои слики од новиот Build.7022 na Windows 7.Вклучувај ќи и Internet Explorer RC1 и некои подобрени работи.Исто така и нова икона за Home Group.
win7_7022_01.jpg

win7_7022_02.jpg

win7_7022_03.jpg

win7_7022_04.jpg

win7_7022_06.jpg

win7_7022_07.jpg

win7_7022_08.jpg

win7_7022_09.jpg

win7_7022_12.jpg

win7_7022_16.jpg

win7_7022_15.jpg

win7_7022_13.jpg

Дај скриншат од Task Manager / Performance :)

Koлку гига зафаќа 7 ката планирам да ја снимам му шибнав нешто рам на компјутеро па да ја сетам :) на 3 гига би требало да оди добро /.

Koлку гига зафаќа 7 ката планирам да ја снимам му шибнав нешто рам на компјутеро па да ја сетам :) на 3 гига би требало да оди добро /.
Супер ке ти оди на 3ГБ стај ја...

Еве и скриншат од TaskManager/Performance
62818-443-464.jpg

wtf Шо е то бе многу е за оперативен до 4 гб разбирам ама 15 многу е за OS
15 треба да имаш слободен простор за да почни инсталацијата,а не дека толку ќе ти зафати :smir:

wtf Шо е то бе многу е за оперативен до 4 гб разбирам ама 15 многу е за OS

Само инсталацијата на Windows 7 повеќе од 10 GB нема да фати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom