Windows 7

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Да али на цд-то драјверот за Виста работи само ако е модемот приклучен мрежно. На УСБ не ради.
И од Сајтот на моторола спуштив драјвер и тој исто се понаша. Има и забелешка таму дека е подобро да се приклучи модемот на мрежен кабел отколку на УСБ ако се работи под Виста
Баш ради вакви работи во пакетот со модемот ставаат и cd со драјвери....
Мене исто ми правеше на Виста. Модемот (Моторола) не работи на УСБ само на мрежен приклучок.
Изгледа го превзеле проблемот од Виста.
Wow фати скриншот,ќе ти трае подолго.

Btw,збунувачка работа,кабловскиот ми прави ерори на бетата,не се пушта со него уклучен на усб-порта. :/
Ако имате 64bit. Vista или 7 тогаш не фаќаат драјверите, не постојат за 64bit. Лично пратив маил до техничката поддршка на моторола, од таму ми кажа дека немаат драјвери за 64 :kesa:

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Луѓе ај кажете дали некој успеа да уклучи игра на Вин-ов. Мене кантер ми ја уклучува ама после 5 мин автоматски ја гаси, а Трак Манија воопшто не ја уклучува. Ај кажете дали е до мојава копија или пак не може ниедна игра да се игра на Бетава.
:helou:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Луѓе ај кажете дали некој успеа да уклучи игра на Вин-ов. Мене кантер ми ја уклучува ама после 5 мин автоматски ја гаси, а Трак Манија воопшто не ја уклучува. Ај кажете дали е до мојава копија или пак не може ниедна игра да се игра на Бетава.
:helou:
ДО копијата е веројатно.
Mirror's Edge,PES 2009 и Warcraft 3,сите се вртеа одлично на 7мицата.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Го симнав Windows 7 Build 7022 некој ако знае што има ново нека пише ако го има некој пробано, ако не симнете го да ве информирам

Член од
29 ноември 2008
Мислења
238
Поени од реакции
4
Еве некои слики од новиот Build.7022 na Windows 7.Вклучувај ќи и Internet Explorer RC1 и некои подобрени работи.Исто така и нова икона за Home Group.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Koлку гига зафаќа 7 ката планирам да ја снимам му шибнав нешто рам на компјутеро па да ја сетам :) на 3 гига би требало да оди добро /.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
238
Поени од реакции
4
Koлку гига зафаќа 7 ката планирам да ја снимам му шибнав нешто рам на компјутеро па да ја сетам :) на 3 гига би требало да оди добро /.
Супер ке ти оди на 3ГБ стај ја...

Еве и скриншат од TaskManager/Performance

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
wtf Шо е то бе многу е за оперативен до 4 гб разбирам ама 15 многу е за OS
15 треба да имаш слободен простор за да почни инсталацијата,а не дека толку ќе ти зафати :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom