Windows 7

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Не сака кај мене, ставам на Show all files, па на Apply и пак исто е, идам пак во Folder options пак на Don't show hidden files си се вратило :(
Имаш едно глупо тројанче закачено :)

1. Оди у RUN и влези во регистрите (regedit)
  2. Оди тука: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\Advanced
  3. Од десно дај му двоклик на Hidden
  4. Би требало да ти е наместено на 2 а треба да го наместиш на 1
  5. Стисни F5 за да им дадеш Refresh на регистрите
  6. Рестартирај РС
  7. Кажи фала :)

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Имаш едно глупо тројанче закачено :)

1. Оди у RUN и влези во регистрите (regedit)
  2. Оди тука: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\Advanced
  3. Од десно дај му двоклик на Hidden
  4. Би требало да ти е наместено на 2 а треба да го наместиш на 1
  5. Стисни F5 за да им дадеш Refresh на регистрите
  6. Рестартирај РС
  7. Кажи фала :)
Фала :)

HGD

Член од
16 септември 2005
Мислења
315
Поени од реакции
14
Windows 7 бета ги има истите драјвери со Vista нема посебни да бараш така да ако си користел и Vista ке си видел дека ТОРК , М-АУДИО ги нема , ја ги имам корисено Vista бета и тако далје верзиите беа чудо лапаше рам во мирување 300 МБ испадна finalot ја усраа цела работа со хардверските побарувања
http://www.m-audio.com/index.php?do=support&tab=driver&serie_ID=17&PID=792da48ec6a4edb13046b5f083fe97c8&OS=45

Хакер , ај провери дали ги нема...дека изгледа јас не гледам.

НЕ РАБОТИ СО НИКОИ ДРАЈВЕРИ , зш ми солиш памет?!

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
http://www.m-audio.com/index.php?do=support&tab=driver&serie_ID=17&PID=792da48ec6a4edb13046b5f083fe97c8&OS=45

Хакер , ај провери дали ги нема...дека изгледа јас не гледам.

НЕ РАБОТИ СО НИКОИ ДРАЈВЕРИ , зш ми солиш памет?!
Па бета-верзија е... Не може да работи како што треба, ниту има нормални драјвери специјализирани за 7ца, но за да користиш бета 7ца се користат драјвери од Виста додека да дојде целосна верзија........

HGD

Член од
16 септември 2005
Мислења
315
Поени од реакции
14
Па бета-верзија е... Не може да работи како што треба, ниту има нормални драјвери специјализирани за 7ца, но за да користиш бета 7ца се користат драјвери од Виста додека да дојде целосна верзија........
Веке напоменав дека е рано за тоа , но ете и тебе ке ти повторам!
Не работи ХАРДВЕРОТ - со НИКАКВИ ДРАЈВЕРИ!

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
A Vista кога си имал ги имаше ли драјверите ???

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
А на Windows 7 не работат ? појма неам што е работава само знам дека исти драјвери делат vista И 7 како што делат XP и win 2000 (повеќето)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Виста имам на Лап-топот , работи со ВИСТА ДРАЈВЕРИ....симнати од страната....нормално
Драјверите што работеле на VISTA (па и на ХР) ќе работата и на 7, кај мене сите работат...

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
^не само кај тебе ,туку кај сите работат

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
^не само кај тебе ,туку кај сите работат
Очигледно кај HGD не е така.... можеби нешто греши, можеби стварно не работат (чудно ми е ова). А и 90% од драјверите ми ги инсталираше самиот виндовс преку Windows Update.

HGD

Член од
16 септември 2005
Мислења
315
Поени од реакции
14
Очигледно кај HGD не е така.... можеби нешто греши, можеби стварно не работат (чудно ми е ова). А и 90% од драјверите ми ги инсталираше самиот виндовс преку Windows Update.

http://www.polymix-dj.com/catalog/images/Torq_conectiv_big.jpg

Корун , барем за тебе знам дека си меѓу поинтелегентниве , барем за овие работи (Според постовиве така ми делуваш)....а јас не се ставам во таа листа...но сепак ете ви слика , да видите што е тоа што не работи.

Пробав со сите драјвери за ВИСТА , па и за ХП...нема резултат....
:(

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
http://www.polymix-dj.com/catalog/images/Torq_conectiv_big.jpg

Корун , барем за тебе знам дека си меѓу поинтелегентниве , барем за овие работи (Според постовиве така ми делуваш)....а јас не се ставам во таа листа...но сепак ете ви слика , да видите што е тоа што не работи.

Пробав со сите драјвери за ВИСТА , па и за ХП...нема резултат....
:(
Вакво животно да не работи на Windows 7??? Па да му ебам матер... ова би требало да работи на се и сешто.... Толку ли ги ограничиле драјверите да работат САМО ЗА ВИСТА и постар Windows?

Кажи ми, ги инсталира драјверите, неможе да се инсталираат, има сетап, нема, преку девајс менаџер, го наоѓа уредот, не го наоѓа.....

Чудно ми е, МОРА да има некое решение, драјвери се да му се сневиди, а и на Виста работеле.......

HGD

Член од
16 септември 2005
Мислења
315
Поени од реакции
14
Вакво животно да не работи на Windows 7??? Па да му ебам матер... ова би требало да работи на се и сешто.... Толку ли ги ограничиле драјверите да работат САМО ЗА ВИСТА и постар Windows?

Кажи ми, ги инсталира драјверите, неможе да се инсталираат, има сетап, нема, преку девајс менаџер, го наоѓа уредот, не го наоѓа.....

Чудно ми е, МОРА да има некое решение, драјвери се да му се сневиди, а и на Виста работеле.......

.ехе НЕКЕ да се инсталира , кажува уште на почеток дека е за ВИСТА...и се затвара сетапот , преку девајс менаџер го бара драјверот на нет и дава известување дека нема соодветен драјвер за него...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
.ехе НЕКЕ да се инсталира , кажува уште на почеток дека е за ВИСТА...и се затвара сетапот , преку девајс менаџер го бара драјверот на нет и дава известување дека нема соодветен драјвер за него...
На официјална страна некои други драјвери има? Па и постари да се, пробај со нив. А ако е сетап (ехе) пробај дај му десен клик, пропертис, оди во компатибилити и намести го да работи како под Виста или како под ХР, јас така ги инсталирав драјверите за матичната моја. Истово ми го викаше, наместив компатибилити и тера.

Kajgana Shop

На врв Bottom