Џои
КИНЕКТиран
- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 8.406
- Поени од реакции
- 2.076
Абе брат почекај уште малце па ќе си клајш финална.пратете асален торент плиз
Абе брат почекај уште малце па ќе си клајш финална.пратете асален торент плиз
Мислиш ОФИЦИЈАЛНА, зашто финалната веќе е направена.Абе брат почекај уште малце па ќе си клајш финална.
a кога треба да сепојави официјалната ?Мислиш ОФИЦИЈАЛНА, зашто финалната веќе е направена.
Излезена е официјалната само не е пуштена во продажба,22 октомври ке ја пуштат во продажбаa кога треба да сепојави официјалната ?
датум???
22nd October 2009a кога треба да сепојави официјалната ?
датум???
100% си сигурен дека е ZIP?Ај ако може помош.
Симнав зипувана верзија од windows 7, и сега не сум многу по компијутериве и не сум сигурен што треба да правам. Дали треба само да го отпакувам и да го изрежам со било која програма и да го инсталирам или треба да се прави нешто друго?
Однапред благодарам
абе најверојатно iso ти е...но у winrar си направил т.е defauly опција му е и .iso фајловите да ги отвара у winrar...ако имаш Nero...отвори го со Nero(десен клик>Open With>Nero Burning Room)и стави цд и снимај си:XD:Ај ако може помош.
Симнав зипувана верзија од windows 7, и сега не сум многу по компијутериве и не сум сигурен што треба да правам. Дали треба само да го отпакувам и да го изрежам со било која програма и да го инсталирам или треба да се прави нешто друго?
Однапред благодарам
Така само од Microsoft лиценциран коа ќе си купишактивациски клуч за 7 RTM build 7600, имам некој крак, ама ме јајат јанза, сакам активациски клуч да му клам, фала однапред
Немора баш за 7, најди за Виста или ХР, ќе работат.kako da najdam drajver za bluetooth od windows 7