Windows 7

D

DartWader

Гостин
Зошто кога зумирам сите слики со голема резолуција ми се во коцки ? Во XP не ми беше така:nesum:

Член од
31 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
38
Дали има некоја верзија на Tune Up Utilites компактибилна со Windows 7.Јас пробав да го ставам 2009ката,и ми дава дека не е компактибилен?

Член од
29 ноември 2008
Мислења
238
Поени од реакции
4
Дали има некоја верзија на Tune Up Utilites компактибилна со Windows 7.Јас пробав да го ставам 2009ката,и ми дава дека не е компактибилен?
Па иди десен клик и напрај Compatibility Mode > Windows Vista Service Pack 2. Иди после ОК и уклучи ќе сака :helou:

Член од
31 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
38
Готоо средив,Ми текна одпосле.. фала на двајцата :)

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Сега инсталирав 7ца ultimate, ама појма немам дали е или не е со билд, а и не ни знам што значи тоа :kesa: Може некој да ми каже како да проверам и што е финтата со билдовите?
Иначе све функционира супер, си симна драјвери, супер брзо иде, ги има сите програми, updates...

Член од
29 ноември 2008
Мислења
238
Поени од реакции
4
Сега инсталирав 7ца ultimate, ама појма немам дали е или не е со билд, а и не ни знам што значи тоа :kesa: Може некој да ми каже како да проверам и што е финтата со билдовите?
Иначе све функционира супер, си симна драјвери, супер брзо иде, ги има сите програми, updates...
Иди Start пиши winver и ќе видиш кој билд ти е.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Зошто кога зумирам сите слики со голема резолуција ми се во коцки ? Во XP не ми беше така:nesum:
Затоа што и на Vista и на 7-мицата има тиње прегледувач на слики.
Одвратен зум :/

Земи си Picasa и шибај :)

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Кога излегува официјалната верзија? И дали ако инсталирам сега RS или Beta како и да е ќе ми се апдејта на официјална кога ќе излезе или ќе треба наново да симињам?

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
ве молам некој да ми дајт активациски клуч за win7 RTM build 7600
фала

Член од
8 септември 2009
Мислења
20
Поени од реакции
0
Да се надеваме дека 7-кава ќе донесе значителни промени, оти иначе ќе јадам...

Ма да, одвај чекам да дојде 22 октомври, па да бидам сигурен дека симнувам не-бета.

Kajgana Shop

На врв Bottom