- Член од
- 25 јануари 2005
- Мислења
- 5.274
- Поени од реакции
- 4.158
Каков сака нека биде ја секако кога ке излезе ке морам надуќан да го донесам и да го продавам
Чувај за мене Ultimate x64

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каков сака нека биде ја секако кога ке излезе ке морам надуќан да го донесам и да го продавам
Football Manager 2009 во случајов, али и на сите други игри тоа се дешава. Иначе користан Windows 7 Ultimate 7100 build...Која игра, и којa верзија на 7-ка користиш?
Еве јас сега пробав на Warcraft TFT на RC 7100 x86, си работи одлично.
planiram ovie denovi da praam format,sto bi preporacale koj build da go instaliram 7100 ili finalniot.dali ima znatni podobruvanja vo 7600 finalniot dali vredi da se zanimavam so aktivatori za nego ili nema nekoja razlika od 7100?
Ако може некој да ми каже како да го активирам Вин 7 РТМ дека при крај ми е ... Нели активаторот е фатен од Мајкрософт па сеа ако има сериски број или со нешто да го активирам да ми пратете ако може.
Разберете се на профил или преку приватна порака тука се забранети дискусии за активирање. Инаку јас конкретно користам RTM и ми работи одлично.
Using Windows 7 x64 for 2-3 days... Супер е сега за сега, дефинитивно најдоброто нешто од Microsoft досега.
Единствен проблем ми е тоа што од touch panel-от, четирите копчиња не ми работат на ASUSот, ама тоа е поради тоа што нема драјвери за Win 7 сеуште, тие за Vista што се не работат. Ќе се среди и тоа во скоро време.
Ако драјверите ти се со инсталација т.е. се инсталираат од setup.exe или нешто слично, оди на тоа и направи му Compatibility како да е под Vista SP2 и ќе се инсталираат.
За жал кај ASUS таа финта најчесто не поминува!
Тие од ASUS имаат некоја заебанција направено......со сертификатите.....
Ако драјверите ти се со инсталација т.е. се инсталираат од setup.exe или нешто слично, оди на тоа и направи му Compatibility како да е под Vista SP2 и ќе се инсталираат.
Oblivion напиша:Ај баш ќе пробам. Се инсталираа драјверите океј, ама не гледам никаква функционалност. Сега ќе пробам вака, па ќе пишам.