Windows 7

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Која игра, и којa верзија на 7-ка користиш?
Еве јас сега пробав на Warcraft TFT на RC 7100 x86, си работи одлично.
Football Manager 2009 во случајов, али и на сите други игри тоа се дешава. Иначе користан Windows 7 Ultimate 7100 build...

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
planiram ovie denovi da praam format,sto bi preporacale koj build da go instaliram 7100 ili finalniot.dali ima znatni podobruvanja vo 7600 finalniot dali vredi da se zanimavam so aktivatori za nego ili nema nekoja razlika od 7100?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
planiram ovie denovi da praam format,sto bi preporacale koj build da go instaliram 7100 ili finalniot.dali ima znatni podobruvanja vo 7600 finalniot dali vredi da se zanimavam so aktivatori za nego ili nema nekoja razlika od 7100?
Видлива разлика нема. Освен првичната позадинска слика. Но секако подобрувања има не е само онака излезена како final release. Има подобрувања кај некои багови од минатите верзии, кои не се приметуваат.
Кај мене работи се како што треба, но би рекол и rc 7100 работи перфектно според тоа твое е што ќе избереш, можеби подобро е да одиш со новата бидејќи потоа ионака ќе ти биде потребно повторно да форматираш, освен ако не сакаш да останеш цело време на 7100 бидејќи од 2010 нема да има апдејти за rc

Член од
29 ноември 2008
Мислења
238
Поени од реакции
4
Ако може некој да ми каже како да го активирам Вин 7 РТМ дека при крај ми е ... Нели активаторот е фатен од Мајкрософт па сеа ако има сериски број или со нешто да го активирам да ми пратете ако може.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Ако може некој да ми каже како да го активирам Вин 7 РТМ дека при крај ми е ... Нели активаторот е фатен од Мајкрософт па сеа ако има сериски број или со нешто да го активирам да ми пратете ако може.
Сеа засега ништо нема а и да има одма ке го стават на blacklist

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Разберете се на профил или преку приватна порака тука се забранети дискусии за активирање. Инаку јас конкретно користам RTM и ми работи одлично.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
238
Поени од реакции
4
Разберете се на профил или преку приватна порака тука се забранети дискусии за активирање. Инаку јас конкретно користам RTM и ми работи одлично.
Добро јunkie морав да пратам тука дека ми истекува за да ми дадат нешто да го активирам...Па ако имаш ти дај прати ми го преку ПП...

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
@jovce. има картон за постирање на активатори, следните оф топици и дискусии за пиратерија добиваат казни, втор пат ве опоменувам.

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Using Windows 7 x64 for 2-3 days... Супер е сега за сега, дефинитивно најдоброто нешто од Microsoft досега.

Единствен проблем ми е тоа што од touch panel-от, четирите копчиња не ми работат на ASUSот, ама тоа е поради тоа што нема драјвери за Win 7 сеуште, тие за Vista што се не работат. Ќе се среди и тоа во скоро време.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Using Windows 7 x64 for 2-3 days... Супер е сега за сега, дефинитивно најдоброто нешто од Microsoft досега.

Единствен проблем ми е тоа што од touch panel-от, четирите копчиња не ми работат на ASUSот, ама тоа е поради тоа што нема драјвери за Win 7 сеуште, тие за Vista што се не работат. Ќе се среди и тоа во скоро време.
Ако драјверите ти се со инсталација т.е. се инсталираат од setup.exe или нешто слично, оди на тоа и направи му Compatibility како да е под Vista SP2 и ќе се инсталираат.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Ако драјверите ти се со инсталација т.е. се инсталираат од setup.exe или нешто слично, оди на тоа и направи му Compatibility како да е под Vista SP2 и ќе се инсталираат.
За жал кај ASUS таа финта најчесто не поминува!
Тие од ASUS имаат некоја заебанција направено......со сертификатите.....

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
За жал кај ASUS таа финта најчесто не поминува!
Тие од ASUS имаат некоја заебанција направено......со сертификатите.....
Баш напротив. Досега СЕ АМА БАШ СЕ што е од Asus, се имам инсталирано на истата финта.

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Ај баш ќе пробам. Се инсталираа драјверите океј, ама не гледам никаква функционалност. Сега ќе пробам вака, па ќе пишам.

Oblivion напиша:
Ај баш ќе пробам. Се инсталираа драјверите океј, ама не гледам никаква функционалност. Сега ќе пробам вака, па ќе пишам.
Добро е, биде работата. :) Средив touch pad-от on/off, тоа ми беше најважно, и сега имам уште 3 touch buttons кои не ми се функционални, односно немат функција оти го форматирав, па ги нема работите кои тие ги стартуваа. Сега да видам за што да си ги направам... Хмм...

Thanks again. :smir:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Користам подолго време буилд 7077 и задоволен сум, дали има некој линк (пп) да спуштам понов (и проверено добар) буилд и дали воопшто има големи промени, пошто како што реков овој добро се покажа

Kajgana Shop

На врв Bottom