- Член од
- 25 јануари 2005
- Мислења
- 5.274
- Поени од реакции
- 4.158
Чувај за мене Ultimate x64Каков сака нека биде ја секако кога ке излезе ке морам надуќан да го донесам и да го продавам
Чувај за мене Ultimate x64Каков сака нека биде ја секако кога ке излезе ке морам надуќан да го донесам и да го продавам
Football Manager 2009 во случајов, али и на сите други игри тоа се дешава. Иначе користан Windows 7 Ultimate 7100 build...Која игра, и којa верзија на 7-ка користиш?
Еве јас сега пробав на Warcraft TFT на RC 7100 x86, си работи одлично.
Видлива разлика нема. Освен првичната позадинска слика. Но секако подобрувања има не е само онака излезена како final release. Има подобрувања кај некои багови од минатите верзии, кои не се приметуваат.planiram ovie denovi da praam format,sto bi preporacale koj build da go instaliram 7100 ili finalniot.dali ima znatni podobruvanja vo 7600 finalniot dali vredi da se zanimavam so aktivatori za nego ili nema nekoja razlika od 7100?
Сеа засега ништо нема а и да има одма ке го стават на blacklistАко може некој да ми каже како да го активирам Вин 7 РТМ дека при крај ми е ... Нели активаторот е фатен од Мајкрософт па сеа ако има сериски број или со нешто да го активирам да ми пратете ако може.
Добро јunkie морав да пратам тука дека ми истекува за да ми дадат нешто да го активирам...Па ако имаш ти дај прати ми го преку ПП...Разберете се на профил или преку приватна порака тука се забранети дискусии за активирање. Инаку јас конкретно користам RTM и ми работи одлично.
Ако драјверите ти се со инсталација т.е. се инсталираат од setup.exe или нешто слично, оди на тоа и направи му Compatibility како да е под Vista SP2 и ќе се инсталираат.Using Windows 7 x64 for 2-3 days... Супер е сега за сега, дефинитивно најдоброто нешто од Microsoft досега.
Единствен проблем ми е тоа што од touch panel-от, четирите копчиња не ми работат на ASUSот, ама тоа е поради тоа што нема драјвери за Win 7 сеуште, тие за Vista што се не работат. Ќе се среди и тоа во скоро време.
За жал кај ASUS таа финта најчесто не поминува!Ако драјверите ти се со инсталација т.е. се инсталираат од setup.exe или нешто слично, оди на тоа и направи му Compatibility како да е под Vista SP2 и ќе се инсталираат.
Баш напротив. Досега СЕ АМА БАШ СЕ што е од Asus, се имам инсталирано на истата финта.За жал кај ASUS таа финта најчесто не поминува!
Тие од ASUS имаат некоја заебанција направено......со сертификатите.....
Ај баш ќе пробам. Се инсталираа драјверите океј, ама не гледам никаква функционалност. Сега ќе пробам вака, па ќе пишам.Ако драјверите ти се со инсталација т.е. се инсталираат од setup.exe или нешто слично, оди на тоа и направи му Compatibility како да е под Vista SP2 и ќе се инсталираат.
Добро е, биде работата. Средив touch pad-от on/off, тоа ми беше најважно, и сега имам уште 3 touch buttons кои не ми се функционални, односно немат функција оти го форматирав, па ги нема работите кои тие ги стартуваа. Сега да видам за што да си ги направам... Хмм...Oblivion напиша:Ај баш ќе пробам. Се инсталираа драјверите океј, ама не гледам никаква функционалност. Сега ќе пробам вака, па ќе пишам.