Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
Ми треба помош да активирам windows7 ultimate 64, пробав со сите можни активатори ос замунда небива, ги тргнав сите апдејти освен Update for microsoft Windows (KB23533552), овој неможам да го тргнам...
Барај од DAZ !!!

Здраво.
Сакам да направам dual boot со Window$ и Ubuntu и имам некои нејаснотии околу партициите.
Првин преку Виндоус направив 4 партиции, две од по 50ГБ и една за фајлови.
Во една од 50ките е инсталиран Виндоусот (треба заради игри) но нели, пиратски е па ќе треба да се преинсталира често.

Ме интересира, како да направам Ubuntu да биде инсталиран во просторот на другата партиција од 50ГБ, за да кога преинсталирувам Виндоус, Ubuntu остане недопрен.

Овие партициите во Убунту ми се некако ептен комплицирани и не ги сфаќам

Фала.

Здраво.
Сакам да направам dual boot со Window$ и Ubuntu и имам некои нејаснотии околу партициите.
Првин преку Виндоус направив 4 партиции, две од по 50ГБ и една за фајлови.
Во една од 50ките е инсталиран Виндоусот (треба заради игри) но нели, пиратски е па ќе треба да се преинсталира често.

Ме интересира, како да направам Ubuntu да биде инсталиран во просторот на другата партиција од 50ГБ, за да кога преинсталирувам Виндоус, Ubuntu остане недопрен.

Овие партициите во Убунту ми се некако ептен комплицирани и не ги сфаќам

Фала.

Ти машко стварно ќе да си од марс, абе windows ќе си инсталираш и ќе го "лиценцираш" трајноооооооо, зашто преинсталирање?

asdasdasld.png

Пааа Пирати ... прајте што ќе праете ама апдејт на ова никако :D

и ја исто ништо :D

Мојот не е пиратски муахах :D

Апдејтот нема веза со genuine детектирање, туку е сосема друго

Ако го имаш од Даз лоадерот, нема што да ризикуваш, 2-3 години го користам и никад не ме фатиле :)
Виндоусот ми е активиран кој го зедов пц-во .. 11-10-2010, и мене уште не ме фатиле... иначе да, даз фтв :D

Можда имате наназад пишано, ама да не барам :)
Која е разликата од Виндоус Ултимејт и Виндоус Ултимејт Н?
Исто така што е разликата од Ултимејт .вс. Ентерпрајс?

Можда имате наназад пишано, ама да не барам :)
Која е разликата од Виндоус Ултимејт и Виндоус Ултимејт Н?
Исто така што е разликата од Ултимејт .вс. Ентерпрајс?

Ultimate N - нема Internet Explorer мислам, дали за во Европа е или како нз
Ultimate vs Enterprise за него најдов ова
All versions of Windows 7 require product activation.

Windows 7 Enterprise can only be activated with a Volume License MAK or KMS key if it is not activated against a local KMS server. Enterprise requires a VL KMS/MAK out of the box or activation against a local KMS server. It can be rearmed up to 3 times.

Windows 7 Ultimate edition activates conventionally via the internet to Microsoft activation servers.

Unless you are in a business enterprise environment, then Windows 7 Ultimate should be your choice.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom