Windows 7

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Ми треба да ми кажете како да направам на windows 7 позадината да ми биде константна (да имам дна слика засекогаш).Имам копија ставено и колку и да ставам некоја слика,ми ја мења за 5-10 минути...ве молам кажете ми како да направам да имам асална слика а не црна позадина зашто ме нервира веќе:mad:
И ако имате некои програми за да си ставам на позадина (временска прогноза,календар и такви работи)
Фала ви однапред (y)

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Ми треба да ми кажете како да направам на windows 7 позадината да ми биде константна (да имам дна слика засекогаш).Имам копија ставено и колку и да ставам некоја слика,ми ја мења за 5-10 минути...ве молам кажете ми како да направам да имам асална слика а не црна позадина зашто ме нервира веќе:mad:
И ако имате некои програми за да си ставам на позадина (временска прогноза,календар и такви работи)
Фала ви однапред (y)
Друже, ако ти се мења на 5 - 10 минути има голема шанса да имаш пиратска верзија од Windows 7 - цата ( Бидејќи викаш дека се менува во црна ) мене ми се случуваше истото, а тоа ( календари, прогнози ) се нарекуваат Gadgets - идеш десен клик на мониторот и би требало да имаш опција Gadgets. Побарај тука и ќе најдеш.

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Друже, ако ти се мења на 5 - 10 минути има голема шанса да имаш пиратска верзија од Windows 7 - цата ( Бидејќи викаш дека се менува во црна ) мене ми се случуваше истото, а тоа ( календари, прогнози ) се нарекуваат Gadgets - идеш десен клик на мониторот и би требало да имаш опција Gadgets. Побарај тука и ќе најдеш.
ај „гаџети“ ќе најдам чим така викаш...туку во право си пиратска верзија е али кажи ми дали има софвер програм било што со што ќе можам да си ставам слика на позадина

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
ај „гаџети“ ќе најдам чим така викаш...туку во право си пиратска верзија е али кажи ми дали има софвер програм било што со што ќе можам да си ставам слика на позадина
Да да има. Јас го имав истиот проблем. Го однесов на мајстор компјуерот и ми го среди.
Лесна работа е тоа немај гајле.

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Да да има. Јас го имав истиот проблем. Го однесов на мајстор компјуерот и ми го среди.
Лесна работа е тоа немај гајле.
ама не ми е до мајстор деновиве..има премногу работа и обврски...плус овие од мвр за лична карта и возачка даваат невидеени термини,така да нема кога....ако можеш некако да ми помогнеш да симнам програм нешто за сам да средам

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
ама не ми е до мајстор деновиве..има премногу работа и обврски...плус овие од мвр за лична карта и возачка даваат невидеени термини,така да нема кога....ако можеш некако да ми помогнеш да симнам програм нешто за сам да средам
Без гајле, го имав јас порано, ама го избришав.
Ако го најдам ќе ти го пратам во ПП, уживај.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Ај ако најдам линк од daz loader ќе ти пратам по пп пошто не можам да постирам.

Член од
4 мај 2011
Мислења
1.285
Поени од реакции
563
десен клик на дескто и на Персонализе и одбери тема и долу во дестоп бекгроунг одбери само таа слика која ја сакаш, другите да не се селектирани
--- надополнето: 26 јануари 2012 во 22:53 ---
тоа е тоа

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
десен клик на дескто и на Персонализе и одбери тема и долу во дестоп бекгроунг одбери само таа слика која ја сакаш, другите да не се селектирани
тоа е тоа
Сега ме збуни, ја мислев дека он има пиратски Win7 па му мења позадина на 10-15мин, не ми текна дека можда има slideshow уклучено :confused:

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
тоа е тоа
Нема врска слајд шоу-то..една е селектирана,и еве пробав со прогграм и пак црна позадина ми врати

Член од
22 октомври 2011
Мислења
1.281
Поени од реакции
798
Дечки ај едно питање и од мене....
Значи компјутеро ми беше на поправка,некој делови ми се сменети нови се ставени и ставен ми е Windows 7 али од како ми го дадеа комп еве неколку пати ми се дешава да од како го уклучам и се конектирам на нет да ми заглавува мозилата значи замрзне се,маус не се мрда сликата замрзне и мора да го рестартирам али после пак истото...
Шо мош да му е,дали не го подржава комп Windows 7 или...?

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Дечки ај едно питање и од мене....
Значи компјутеро ми беше на поправка,некој делови ми се сменети нови се ставени и ставен ми е Windows 7 али од како ми го дадеа комп еве неколку пати ми се дешава да од како го уклучам и се конектирам на нет да ми заглавува мозилата значи замрзне се,маус не се мрда сликата замрзне и мора да го рестартирам али после пак истото...
Шо мош да му е,дали не го подржава комп Windows 7 или...?
Ако ги имаш овие спецификации или подобри, тогаш не би требало да е тоа.
  • 1 gigahertz (GHz) or faster 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor
  • 1 gigabyte (GB) RAM (32-bit) or 2 GB RAM (64-bit)
  • 16 GB available hard disk space (32-bit) or 20 GB (64-bit)
  • DirectX 9 graphics device with WDDM 1.0 or higher drive

Член од
22 октомври 2011
Мислења
1.281
Поени од реакции
798
Те шо спецификации иам..
Доволни ли се овие оти ја не се разбирам ама ич у овиа работи...?

Attachments

Kajgana Shop

На врв Bottom