Да да, тоа се подразбира, дека претходни кодеци ги исчистив комплет па рестарт па овие новиве.No problemo , бтњ избриши ги скроз кодеците/филтрите кои ги имаш во моментов, рестартирај, инсталирај CCCP, све на дифолт, next next, и на крај пак рестарт, and your done.
Ги користев само тие, неколку фајлови ми ги пушти без глас и од тогаш сум само на K-Lite Full, до сега ме немаат заебано.Тие се најдобрите кодеци што постојат за Windows, расчепкај се по нет ќе се увериш, далеку подобри се од K-lite.
Never had any problem with K-LiteK-lite - too much bloat
Во GOM имаш Control Panel(F7) намести си осветлувањето, а подобро од GOM користи KMPlayerДа да, тоа се подразбира, дека претходни кодеци ги исчистив комплет па рестарт па овие новиве.
Туку сега некое плеерче според тебе да кажеш кое е најдобро? Со BSPlayer и GOM не ми прави ќеф сликата, многу осветлена е, MPC-HC го користам засега.
Mislam deka ova ti trebaЗдраво.
Да не отворам нова тема, ќе прашам овде: како да направам измена во тастатура на пц со вин 7?
На пример, да можам да заменам букви со ѧ, ѣ, і во постоечки keyboard layout.
Ми се случи досега невиден феномен во користењето на Win 7, и не можам никако да си го објаснам. Значи отварам My Computer и да речеме сакам да влезам во D партиција. Кликам двапати и место да си се отвори во истиот прозорец со опција горе за back тоа глупото ми го отвора во нов прозорец. И после во новиот прозорец ако сакам да отворам нов фолдер место да си го отвори во истиот со опција за back пак во нов прозорец и така секој отворен фолдер во windows explorer ми го дава во нов прозорец?!?!?! Пробав со end process на explorer-от па new task, нов explorer и ок е некое време и после пак ......Има решение за ова или стигнал за формат?
...................
Леле најдов во Folder options имало? А како се сменало јас немам чепкано таму?!?!