Jас на celeron користев win7 и бев задоволен.. Игрите ќе ти кочат малце повеќе, ама за форум и фб супер беше..не.
celeron = auto-fail за win7 или барем јас така мислам
не.да работи нормално
1 gb RAM
Сигурно не планирам игри, онака да си го пимпнам лаптопчето што ми седи по дома.Jас на celeron користев win7 и бев задоволен.. Игрите ќе ти кочат малце повеќе, ама за форум и фб супер беше..
Да. Ако имаш 2 гб рам ќе биде топ но и 1 е окпоздрав момци едно пршање
има ли шанса 7 да работи нормално на оваа конфигурација
dual core 4200+ 2.20 GHz
1 gb RAM
GeForce 8500 GT
Епа побај стави немат да загубиш ништо ако не ти одговара ќе се вратиш пак на старо.Сигурно не планирам игри, онака да си го пимпнам лаптопчето што ми седи по дома.
Јас секако ќе пробав, само мислев да не има веќе некој пробано на слична конфигурација, па да видам што мисли.Епа побај стави немат да загубиш ништо ако не ти одговара ќе се вратиш пак на старо.
Лоша верзија си инсталирала затоа ти вика not genuine... ќе си побараш "windows 7 activation remove WAT v.2.2.5.2" на isohunt.com, и со него ќе го решиш проблемот.Луѓе, not genuine ми јавува 7-кава на лаптоп. Шо да му правам?*
*Се разбира одговорот - купи си лиценциран о.с. не ми врши работа.
Кај мене работеше со 768 mb, ама сепак поткочувашепоздрав момци едно пршање
dual core 4200+ 2.20 GHz
1 gb RAM
GeForce 8500 GT
кракот од DAZ е подобар.Лоша верзија си инсталирала затоа ти вика not genuine... ќе си побараш "windows 7 activation remove WAT v.2.2.5.2" на isohunt.com, и со него ќе го решиш проблемот.
Да, ќе работи нормално, (32битен ќе ставиш) само многу малце е 1ГБ, барем уште една плочка од 1ГБ стави.поздрав момци едно пршање
dual core 4200+ 2.20 GHz
1 gb RAM
GeForce 8500 GT
Само да кажам дека со daz лоадер веќе скоро цела година терам, со скоро сите апдејти инсталирани и немам никаков проблем, па мислам и дури и да го превидите и по грешка да го инсталирате апдејтот со којшто може да ви детектира пиратски OS, пак нема да имате проблеми. Многу добар лоадер.кракот од DAZ е подобар.
можеби, одамна не сум користел активатори, си имам саглам верзија од win 7 x32 и x64кракот од DAZ е подобар.