Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
Значи да ве прашам :) Ја имам следнава конфигурација:
MB: Lite-On nr139
CPU: Intel(R) Celeron(R) 2.0 GHz

RAM: 1 GB DDR 450
Video: Nvidia GeForce MX 4000 128MB

Ќе ми кочи ли многу ако ја ставам најосновната верзија на Windows 7 ??
Најверојатно нема ни да можеш да ја инсталираш, ама дури и да успееш - ДА, ќе ти кочи. Многу.
Купи си нов компјутер.

Најверојатно нема ни да можеш да ја инсталираш, ама дури и да успееш - ДА, ќе ти кочи. Многу.
Купи си нов компјутер.

хахах така и си мислев :) ама да се осигурам..а за нов pc знам не сум будала ама у моментов тоа нема да се случи..сиромаштијааааа :D:confused:..ќе си терам со XP :D а некоја асална тема барем ако може да ми кажеш..барав ама или се FAIL или не ги бива..фала:)

хахах така и си мислев :) ама да се осигурам..а за нов pc знам не сум будала ама у моментов тоа нема да се случи..сиромаштијааааа :D:confused:..ќе си терам со XP :D а некоја асална тема барем ако може да ми кажеш..барав ама или се FAIL или не ги бива..фала:)

Ако имаш слободна партиција можеш да пробаш да го инсталираш таму и ХР ќе ти остане.
Според мојата конфигурација јас МОЖЕВ да инсталирам, го инсталирав, но испадна дека поддржува само помали резолуции (се` што е над 1024х768 ме пече очи), така да обиди се, зошто да не :)

А за тема, јас ја користам програмата WindowsBlinds и темата Aero Extreme 7 XP :)

Добро бе народе што меморија ќе беше ова??

Добро бе народе што меморија ќе беше ова??

DDR SDRAM.. и друг пат не прашувај така со потценување не е убаво;)
--- надополнето: Aug 1, 2011 1:59 AM ---
Ако имаш слободна партиција можеш да пробаш да го инсталираш таму и ХР ќе ти остане.
Според мојата конфигурација јас МОЖЕВ да инсталирам, го инсталирав, но испадна дека поддржува само помали резолуции (се` што е над 1024х768 ме пече очи), така да обиди се, зошто да не :)

А за тема, јас ја користам програмата WindowsBlinds и темата Aero Extreme 7 XP :)

Многу добра работа било ова..не знам како не најдов порано..сите теми што ги пробав..им фалеше да не речам шмекот:D иначе фала друже многу и на другте фала за одговорите (y)

Значи да ве прашам :) Ја имам следнава конфигурација:
MB: Lite-On nr139
CPU: Intel(R) Celeron(R) 2.0 GHz

Video: Nvidia GeForce MX 4000 128MB

Ќе ми кочи ли многу ако ја ставам најосновната верзија на Windows 7 ??
да.

абе а само trial верзии има од WindowsBlinds?? :confused:

Па зошто не се обидеш таму де?
Впиши WindowBlinds, симни некој торент (ти препорачувам постара верзија, бидејќи јас таква користам, со поновата имав проблеми) :)

Впиши WindowBlinds, симни некој торент (ти препорачувам постара верзија, бидејќи јас таква користам, со поновата имав проблеми) :)

а full е верзијата мислам сите опции можеш да ги користиш?
--- надополнето: Aug 1, 2011 7:30 PM ---
Results for "WindowsBlinds"

Ништо не е намерено!

Опитајте отново с други изискванија.

а full е верзијата мислам сите опции можеш да ги користиш?
--- надополнето: Aug 1, 2011 7:30 PM ---

Results for "WindowsBlinds"

Ништо не е намерено!

Опитајте отново с други изискванија.

без S. WindoWBlinds.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom