- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Еве што прави google translate
Еве што прави google translate
Си имаш со самиот Windows.Како да го поделам на 2 партиции хардискот на Windows 7 има ли некоја алатка или треба со некоја програма.(знам оти кога се инсталира се дели но веке беше исталиран на лаптопот)
http://www.sevenforums.com/tutorials/2674-partition-volume-create-new.htmlКако да го поделам на 2 партиции хардискот на Windows 7 има ли некоја алатка или треба со некоја програма.(знам оти кога се инсталира се дели но веке беше исталиран на лаптопот)
Инсталирав од матична, ама не даде ефект.Се думам дали да симнувам од нетИнсталирај Realtek
Колку што знам немаПоздрав,
нон стоп се мачам со ова и не најдов решение..каде е опцијата за video позадина,бидејќи на виста ја имаше овде на win 7 ја нема.
Поздрав
можно е да е до драјверите, провериНа лаптоп, Wirelessot ми ги покажува мрежите, но кога пробувам да се конектирам не сака да се конектира. Пробав со кабел, и така сака.... Дали е проблемот до драјверите или?
Слаб ти е сигналот, пробај да отидеш побрлиску до изворот.На лаптоп, Wirelessot ми ги покажува мрежите, но кога пробувам да се конектирам не сака да се конектира. Пробав со кабел, и така сака.... Дали е проблемот до драјверите или?
Не е до сигналот, значи ја покажува мрежата со 3 од 5 цртички, али пак нејќе да се конектира, а и плус проблем е тоа што неможам да најдам драјвери... нели 7цава наоѓала сама, али најверојатно не е се како што треба... Чудно ми е како може да го најде сигналот а драјвер да нема или да не е функционален...Слаб ти е сигналот, пробај да отидеш побрлиску до изворот.
Епа бриши ги драјверите и симни си други од официјалната страна за лаптопот што ти е. Инаку и кај мене некогаш се случува да го фаќа сигналот со 3-4 цртички и пак да не се конектира, што на крај излегува дека слаб е сигналот, па си го поместувам USB-то полево-подесно и терамНе е до сигналот, значи ја покажува мрежата со 3 од 5 цртички, али пак нејќе да се конектира, а и плус проблем е тоа што неможам да најдам драјвери... нели 7цава наоѓала сама, али најверојатно не е се како што треба... Чудно ми е како може да го најде сигналот а драјвер да нема или да не е функционален...