Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не може. Што не е јасно од страната на мајкрософт? Пиши си на гугл download windows 10 и првиот линк. Се на готово сакате.ке може ли линк да ми дадеш ако сакаш?
Најди активатор за 8.1 па после само инсталирај 10-ка и истиот код за активација ќе ти важи и за 10-ка и немаш потреба да се замараш да бараш за 10-кава активација.Користам Вин 8.1 пиратски и ми беше активиран ама пред неколку месеци ваљгда ради некој апдејт или нешто трето ми се појави нотификацијата за да го активирам Виндоусот. Е сеа пошто ми се појави и опцијата за да го упгрејдам во Вин 10 и ми се појавува инфо порака дека треба да го активирам ОС за да го апгрејдирам. Ме занима дали можам да апгрејднам во 10 без да ја активирам 8.1 или ако не може така каде може да најдам код за активација макар траел и кратко колку да ми помине апгрејдот на 10.
Проблем со DirectX и графичката. И да дали ти прави само на оваа игра проблем? Пробај со Clean Install на драјверот за графичката и на DirectX. И пиши што модел ти е графичката.![]()
Пуштaм Euro truck и пoсле 5-10 минути игрaње ми се пoјaвувa чудoвo. Више 3 пaти oд сaбaјлевo вaкa ми прaи. Мислев дa не е дo дрaјверите нa грaфичкaтa шo не ми се aпдејтирaни, нaпрaив aпдејт и пaк истo.
Чaре ?
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Пa не игрaм нештo мнoгу игри aмa еве денес ги имaв пуштенo јурoтрaк, цс и фм15 и сaмo нa oвaa ми прaеше вaкa. Прaев aпдејт и нa виндoусoт и не прoбaв пoсле пaк дaли oвa ќе ми гo нaпрaи. Инaче иaм нвидиa гтх 650 грaфичкaПроблем со DirectX и графичката. И да дали ти прави само на оваа игра проблем? Пробај со Clean Install на драјверот за графичката и на DirectX. И пиши што модел ти е графичката.
Пa не игрaм нештo мнoгу игри aмa еве денес ги имaв пуштенo јурoтрaк, цс и фм15 и сaмo нa oвaa ми прaеше вaкa. Прaев aпдејт и нa виндoусoт и не прoбaв пoсле пaк дaли oвa ќе ми гo нaпрaи. Инaче иaм нвидиa гтх 650 грaфичкa
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
можеш, полесен OS за инсталирање здравје.Дали може сам да го инсталирам од дома,, windows -
10, или треба да го носам на сервисер?
Sent from my 6036Y using Tapatalk