- Член од
- 23 февруари 2011
- Мислења
- 1.320
- Поени од реакции
- 1.277
Не работи...Msconfig > вклучи сѐ > hide microsoft services > исклучи што мислиш >рестартирај и ќе работи
btf, и edge ми се поремети, само што се вклучи, веднаш се исклучи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не работи...Msconfig > вклучи сѐ > hide microsoft services > исклучи што мислиш >рестартирај и ќе работи
Што си чепкал претходно?Не работи...
btf, и edge ми се поремети, само што се вклучи, веднаш се исклучи.
Појма немам, хаха, обожавам да чепкам и таму каде што не ми е местото, па затоа и често имам проблемиШто си чепкал претходно?![]()
Како да вратиш на 7, па пак во 10?Направив 2 акаунти и сега на администраторот си го заборавив пасвордот и сега дали може да вратам во Windows 7 па пак во 10?
Peer ja nemam BSOD ama sekoe treto palenje na kompjuterov se restartira minimum tri pati so info failed to install updates i iskreno pocna na zivci da mi odi. Go guglav problemov i na drugi istovo se desava se cekale fixevim od emsi.od nova godina navaka edno 5 pati mi se ima restartirano so BSOD
critical structure corruption mi vadi, od nigde negde
nekoj so slicen problem, mi dava mnogu razlicni rezultati I me mrzi da citam
ionaka planiram da formatiram, pa sakav da kazam kolku e mozno da e hardverski problem?
Peer ja nemam BSOD ama sekoe treto palenje na kompjuterov se restartira minimum tri pati so info failed to install updates i iskreno pocna na zivci da mi odi. Go guglav problemov i na drugi istovo se desava se cekale fixevim od emsi.
Muabetot mi e proveri si hardwerski nekoj konflikt da ne e, ako se e vo red ondak e do OS..
Zasega voopsto ne vredi upgrade od 7 na 10 zatoa sto vtoriov ne e stabilen voopsto..
CCcleaner си работи одлично на десетка. Во врска со алкохол и даемон, зошто ти се тие програми, 10-кава вчитува исо фајлови?
Прашав пред некој ден, еве поточно ги прашувам оние кои сега го инсталираат допрва вин10, дали сам се активира после некое време или треба рачно да се активира со внесување на код? Прашувам за друг човек кој сега го инсталираше пред некој ден и се уште му стои not activated.
Pa iskreno ja koristev 8.1 dolgo vreme i ne primetiv nikakva razlika so 7ca. Pofluiden e ama za da stignes do toj stepen na sreden OS treba rabota na 8.1 sreduvanje na meni, i trista trakatanci. 7ca e seuste najmalce optovaren OS so eksperimenti na emsi i si e odlicen. Dur ne izleze DX12 i nekolku apdejti pogolemi za 10va vo koja ke sredat mnogu problemi ne vredi makata da migriras. Bez clean install ne se isplakja..ih 7ca... ne sum ja cul brojkava odamna
daleku od toa deka bi se vrakal nea, na 8 I 8.1 ic nemav problem
so 10kava samo zvukot me dupese na pocetok, ama izgleze deka I saraundot ne mi bil neso okej, spoj pravi
za bsod se mislam deka napojuvanjeto me dupi, poso ko da zastanuva perkatapodmackuvan e ama se mislev da zemam nekoe novo eftino od koga pocna da buci, do sledniot pogolem upgrade da me drzi.
ke vidam posle format dali ke se opravi
navodno alcohol 120, daemon tools, cc cleaner takvite programi bile problem za mojov slucaj