Windows 10

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Мое прашање е дали ако го симнам триал од мајкрософт оригиналната страна што е enterprise за 90 дена, дали можам да го активирам со активатор после

Не разбирам, зошто ви се активатори? Легално се симнува виндовс од вебстраната на мајкрософт, инсталираш и одма ти е активиран од страна на Мајкрософт.

ке може ли линк да ми дадеш ако сакаш?
Не може. Што не е јасно од страната на мајкрософт? Пиши си на гугл download windows 10 и првиот линк. Се на готово сакате.

Користам Вин 8.1 пиратски и ми беше активиран ама пред неколку месеци ваљгда ради некој апдејт или нешто трето ми се појави нотификацијата за да го активирам Виндоусот. Е сеа пошто ми се појави и опцијата за да го упгрејдам во Вин 10 и ми се појавува инфо порака дека треба да го активирам ОС за да го апгрејдирам. Ме занима дали можам да апгрејднам во 10 без да ја активирам 8.1 или ако не може така каде може да најдам код за активација макар траел и кратко колку да ми помине апгрејдот на 10.
Најди активатор за 8.1 па после само инсталирај 10-ка и истиот код за активација ќе ти важи и за 10-ка и немаш потреба да се замараш да бараш за 10-кава активација.

Ова е вака ако правиш абгрејд од 8.1 во 10 а за да ја инсталираш 10-кава од ЦД или Усб целосно со формат не сум пробал дали бара да се активира ама штом пишал icemaher дека сама ти ја активираат од Мајкрософт тогаш комотно инсталирај ја одново за ако сакаш да избришеш некој работи што не ти требаат на компјутерот (програми, игри, документи, филмови и друго што не ти треба) за да бидеш пораат да ти работи како подмачкано.

Со абгрејд се од програми па дури и иконите как си ги наредил на декстопот ти останува како што било на 8.1.

Clean install win10 не е активирана. Ќе инсталирате за џабе двапати. Активирај 7-8-8.1, па после ставај 10ка.

Мене седмицата ми беше активирана со RemoveWat, програм кој ги брише тие водени печати и барања за активација.
Не правев апгрејд од 7 на 10, туку нови инсталации на Technical Preview, подоцна Insider за на крај да дојдам до 10240 РТМ. После тоа ми е активиран од крајот на јули.

Вчера преинсталирав на лаптопот од 7ца на 10ката.Сред инсталација,лаптопот се прегреа и се исклучи,го рестартирав и се врати на 7цата,се појави фаил ерор C9100101 и пробав пак цел процес и пак исти ерор.И се откажав. Шо да правам?

b9f4fb4106c1e0d25905cc0848832d50.jpg

Пуштaм Euro truck и пoсле 5-10 минути игрaње ми се пoјaвувa чудoвo. Више 3 пaти oд сaбaјлевo вaкa ми прaи. Мислев дa не е дo дрaјверите нa грaфичкaтa шo не ми се aпдејтирaни, нaпрaив aпдејт и пaк истo.
Чaре ?

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

b9f4fb4106c1e0d25905cc0848832d50.jpg

Пуштaм Euro truck и пoсле 5-10 минути игрaње ми се пoјaвувa чудoвo. Више 3 пaти oд сaбaјлевo вaкa ми прaи. Мислев дa не е дo дрaјверите нa грaфичкaтa шo не ми се aпдејтирaни, нaпрaив aпдејт и пaк истo.
Чaре ?

Проблем со DirectX и графичката. И да дали ти прави само на оваа игра проблем? Пробај со Clean Install на драјверот за графичката и на DirectX. И пиши што модел ти е графичката.

Проблем со DirectX и графичката. И да дали ти прави само на оваа игра проблем? Пробај со Clean Install на драјверот за графичката и на DirectX. И пиши што модел ти е графичката.
Пa не игрaм нештo мнoгу игри aмa еве денес ги имaв пуштенo јурoтрaк, цс и фм15 и сaмo нa oвaa ми прaеше вaкa. Прaев aпдејт и нa виндoусoт и не прoбaв пoсле пaк дaли oвa ќе ми гo нaпрaи. Инaче иaм нвидиa гтх 650 грaфичкa

Пa не игрaм нештo мнoгу игри aмa еве денес ги имaв пуштенo јурoтрaк, цс и фм15 и сaмo нa oвaa ми прaеше вaкa. Прaев aпдејт и нa виндoусoт и не прoбaв пoсле пaк дaли oвa ќе ми гo нaпрaи. Инaче иaм нвидиa гтх 650 грaфичкa

Format i stavaj 7ka.:icon_lol:

Дали може сам да го инсталирам од дома,, windows -
10, или треба да го носам на сервисер?

Sent from my 6036Y using Tapatalk

Дали може сам да го инсталирам од дома,, windows -
10, или треба да го носам на сервисер?

Sent from my 6036Y using Tapatalk
можеш, полесен OS за инсталирање здравје.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom