- Член од
- 11 јули 2014
- Мислења
- 1.129
- Поени од реакции
- 342
Фала, друже. Уште за она првото ако знаеш да ми објасниш - Notify to schedule restart.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да те извести за рестарт, ти да го рестатираш не он самиот да се рестатира кога сакаФала, друже. Уште за она првото ако знаеш да ми објасниш - Notify to schedule restart.
Знајте дека голем дел на апдејтите нема да приметите разлики.Jaс конечно го наприви оној абгрејд голем што е за нова верзија на windows 10. Со тоа мислев ќе ми се оправи оној проблем со HDMI приклулчокот но ништо. Ќе мора да барам чаре кај што го купив лаптопот.
Знае некој точно да ми каже мене како не упатен толку што точно добивам со овој абгрејд ?
Јас од овие два дена користење после абгрејдов приметив икончињта за мејл. за календар и друго на таскбарот доле се сменети. Друго нешто многу и не заприметив.
Како се прави тој "клон" на С?Знајте дека голем дел на апдејтите нема да приметите разлики.
Тоа не значи дека апдејтот е лош или не доволно квалитетен.
Поголемиот дел од апдејтите/апгрејдите ќе бидат заднински процеси и оптимизации, поправања на багови и такви не забележителни работи.
That being said, секој апгрејд е добар под услов да нема некој eптен лош нов баг на вашиот систем.
Ако се плашите од такви багови (пошто ја реално веќе уплав имам) правете си clone на C:\ и после рокајте апдејт/апгрејд.
Ако нешо не бива, recovery image и оп назад у првобитна состојба. Не се потпирајте на system restore, користете third party software.
Јас ко користам 8.1 со додатоци кои го прават еднакво ист како 7-мица.А оти не вреди? Не разбирам како од десетка сакате да се вратите на осмица. Јас пре би се вратил на седмица него на осмица. Осмицата ми се чини е најгломазната верзија на Виндоус, евер со сите тие фулскрин апликации. Јас уште од ко излезе го користам Виндоус 10 и скроз сум задоволен.