Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јок грешка си windows 8 беше срање ама 8.1 е сосема другоСедмица можи ама во никој случај осмица или 8.1. Не знам како можите воопшто да ги споредите седмица и осмица. Осмица е катастрофа!
Да? Не знаев дека има некои поголеми разлики меѓу 8 и 8.1.Јок грешка си windows 8 беше срање ама 8.1 е сосема друго
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Сеуште 10-тката ќе трпи уште нови крпеници и кога ќе го испеглаат како што треба ќе извадат нова верзија...8.1 za 8 e kade kade... ama nieden ne e podobar od 10kata, kamoli 7ca...
Истиот став го имам и јас, али не ја можам 10кава. Две причини многу ме нервираат, првата е што ја плаќаме со нашата приватност, а втората е што сака да биде газда на мојата работна станица.После апгрејдот пуштија и уште еден апдејт и ми се среди стартапот и на мене. Не знам како можете назад да се враќате, промените може се непријатни ама мора да се оди напред. Јасно дека ќе има багови од почеток ама со тек на време ќе се поправат. Не бидете како XP for life!!!!!! фаците.
Zatoa si ima cloud servisi I ne se Cuba se na desktop. Zamisli struja ili net da snemase? Kako ne mozes da go isklucis? Kaj mene e isklucen, ne mi ni stigaat updates za defenderot. A muabetive za privatnost a ste obicen domasen korisnik vi se bullshit.Истиот став го имам и јас, али не ја можам 10кава. Две причини многу ме нервираат, првата е што ја плаќаме со нашата приватност, а втората е што сака да биде газда на мојата работна станица.
Можда за нубови е ОК, ама мене ми кине живци. Сама одлучува кои драјвери да ги инсталира, сама одлучува кога да направи апдејт, и тој шугавиот дефендер не може да се исклучи. Блокира се што му е сумљиво а благе везе си нема. Се што ќе се исклучи, после секој рестарт се враќа на автоматски подесување. Јес да има начини со чепкање во регистри и сервиси, ама немам ни време ни воља пошо после секој последовател апдејт ќе мора да ја повторувам постапката.
Ми се јави клиен и ми побара итно да му ги пратам фајловите преку меил. Ги имав зачувано на компјутерот. Знаеш што ми се случи? Го чекав апдејтот да си ја заврши својата работа 45 минути. Тоа ми беше пресудно да се вратам на 7мица.
Ако е најново, не мора да е најдобро.
Во тој случај, кога ќе проверуваш за апдејти, ќе го уклучуваш сервисот. И така секојпат уклучи исклучи.Автоматските абдејти може многу лесно да се исклучат. Одете во Services > Windows Update Service > Десен клик: Properties > Одберете Startup Type: Disable.![]()