Windows 10

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Пратеријава не ја бивало. :icon_mrgr: Со таа конфигурација треба да работи 10ката.

Не ми е јасно сега што е финтава со бесплатново - лиценциран е сега ова што го абгрејдовавме или пиратерија пак?
Licenciran e ako ostanes na nadograduvanjeto , ako probas cisto instaliranje ke otkrie deka prethodniot sistem ti bil piratski i ke treba da go aktiviras.,jaka muda ..naogjas nov kluc i taka vo krug.

Нешто чудно ми се деси што морав да го ресетирам....
Тражев темиња да му ставам и инсталирав едно UxStyle_0242_x86_x64_for_Windows_10__RTM.
Ја пуштив Arkham Knight и почна да коче упм. Дури и на интрото.
По некое време не биваше Nvidia Control Panel да се отвори. Го отворив GeForce Experience и сум имал некој стар драјвер.
Му ставив нов драјвер и го рестартирав и почна да трепка некако така, како да пробува да го лоадира темето ама прекинува.

Му направив ресет, ама незнам што му бидна....

Licenciran e ako ostanes na nadograduvanjeto , ako probas cisto instaliranje ke otkrie deka prethodniot sistem ti bil piratski i ke treba da go aktiviras.,jaka muda ..naogjas nov kluc i taka vo krug.
Така го оставив, на надоградувањето. А абдејтите треба да се исклучат или нема потреба пошто се смета за лиценциран?

Дечки, ви функционира ова за search? Цело време само loading...
picture1.jpg

Кај мене ништо не наоѓа. А се имаш „регистрирано“ (или како да го наречам) во ова Cortana што е?

Кај мене ништо не наоѓа. А се имаш „регистрирано“ (или како да го наречам) во ова Cortana што е?

Ne se imame zapoznaeno. Imam next next tamu mi kazuva sto moze da pravi. Prviot pat ja razgledav. So clean format posle ne sum ja.
Location imam vkluceno. Ama ne treba da e toa problemot, poso I localno treba da prebaruva.

Ne se imame zapoznaeno. Imam next next tamu mi kazuva sto moze da pravi. Prviot pat ja razgledav. So clean format posle ne sum ja.
Location imam vkluceno. Ama ne treba da e toa problemot, poso I localno treba da prebaruva.
Нема врска мислам.
Кај мене све комплет е на ОФФ. И Кортана и она Stop getting know me итн итн. Фулл Офф па сеарчот си функционира без проблем.
Сигурно друг му е проблемот.
Исто и локацијата ми е офф.

Сега ми текнува дека вчера и некни функционираше. Ваљда нешто е укочено. Ќе пробам со рестарт.

Како да ја направам да работи Cortana? Кај мене локацијата прави проблем. Не знам како off да и дадам?

Како сте задоволни од десеткава? Пред формат е машината па ако има пиратерија и ако даде некој добри критики може и да ја пробам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom