- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Пратеријава не ја бивало.
Со таа конфигурација треба да работи 10ката.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
"Контролира се, од Windows Update до Start Menu, до Blur Toggle."Зошто служи овој програм?
Licenciran e ako ostanes na nadograduvanjeto , ako probas cisto instaliranje ke otkrie deka prethodniot sistem ti bil piratski i ke treba da go aktiviras.,jaka muda ..naogjas nov kluc i taka vo krug.Не ми е јасно сега што е финтава со бесплатново - лиценциран е сега ова што го абгрејдовавме или пиратерија пак?
Така го оставив, на надоградувањето. А абдејтите треба да се исклучат или нема потреба пошто се смета за лиценциран?Licenciran e ako ostanes na nadograduvanjeto , ako probas cisto instaliranje ke otkrie deka prethodniot sistem ti bil piratski i ke treba da go aktiviras.,jaka muda ..naogjas nov kluc i taka vo krug.
Nema potreba od isklucuvanje.Така го оставив, на надоградувањето. А абдејтите треба да се исклучат или нема потреба пошто се смета за лиценциран?
Дечки, ви функционира ова за search? Цело време само loading...
Кај мене ништо не наоѓа. А се имаш „регистрирано“ (или како да го наречам) во ова Cortana што е?
Нема врска мислам.Ne se imame zapoznaeno. Imam next next tamu mi kazuva sto moze da pravi. Prviot pat ja razgledav. So clean format posle ne sum ja.
Location imam vkluceno. Ama ne treba da e toa problemot, poso I localno treba da prebaruva.