Windows 10

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Сега веќе имам абдејт. Може да го формат одново? Т.е на DVD да го стаам и да го иснталирам. Само кажете ми и како да го стаам на DVD. :D

Само после таму во BIOS намести да ти бутира од USB (ова примени го доколку ти е исклучен бутот од USB).

Дечки мене со 10 кава ми кочи компјутеров некако, незнам зошто а и немам звук??
што е работава??

Што компјутер имаш ?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Lenovo
Intel(R) Core(TM) i3-2350-M CPU @ 2.30 GHz

64-bit Виндовс

ѕвук немам и сабајлево.

и незнам зошто на Едгето не ми пушта клипови на Јутуб, како тоа да го средам?

Ако е ваква работава дали може да го вратам 7 мицата?

Lenovo
Intel(R) Core(TM) i3-2350-M CPU @ 2.30 GHz

64-bit Виндовс

ѕвук немам и сабајлево.

и незнам зошто на Едгето не ми пушта клипови на Јутуб, како тоа да го средам?

Ако е ваква работава дали може да го вратам 7 мицата?
Ако ти е направен апгрејд на windows 10 може да имаш проблем што останоло прлјаштини од предходниот windows, најдобро е да направиш формат и да го инсталираш windows 10
А за звук ке средиме после инсталација

Ако ти е направен апгрејд на windows 10 може да имаш проблем што останоло прлјаштини од предходниот windows, најдобро е да направиш формат и да го инсталираш windows 10
А за звук ке средиме после инсталација

Апгрејд напрајв, лаптопов го зедов со лиценциран windows 7, еве гледам модел на компјутер се вика Lenovo win7 PC.
Ако направам формат значи се се брише од Ц така, а и незнам како да го средам тоа искрено :)

Апгрејд напрајв, лаптопов го зедов со лиценциран windows 7, еве гледам модел на компјутер се вика Lenovo win7 PC.
Ако направам формат значи се се брише од Ц така, а и незнам како да го средам тоа искрено :)
Да се се брише од C,ке мора да зачуваш некој ствари ако имаш во друга партиција
Ако не си правел формат имаш на youtube видео како се форматира windows, да не замарам ја сеа да објаснувам изгледај едно видео и ке ти стане јасно ако негде не ти е јасно ке објасниме и нема да имаш некој тешкотии

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom