Windows 10

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Кога го заклопам екранот и лаптопот отиде во sleep mode и кога сакам пак да го „разбудам“ не сака да се уклучи и мора да го гасам со притискање на копчето 5 сек. Ова е едниот проблем, другиот е што некогаш кога го исклучам, едната сијаличка, таа што означува дека системот работи се уште свети. Како да го средам ова?
Побарај на претходните страни имаш објаснето за вториот проблем.

Мене со секој нареден абдејт ми се средува секое проблемче што ќе се појави. ;)

Вака со кругчево се покажува нели кога само има некоја нотификација ?
Capture.PNG
е ако тоа е тоа, тогаш мене некогаш ми останува и кога ќе видам веќе и кликнам на нотификацијата која се појавила/ Зошто така ?

Да надополнам кога уклучив quet hours и исклучив се изгуби тоа кругчето.

Последно уредено:
Вака со кругчево се покажува нели кога само има некоја нотификација ?
Не, бело станува кога има нотификации. А со знакот за едносмерна улица/забрането возење во тој правец не знам што сакаат да кажат.

Kога ќе уклучиш Quiet Hours се прави таква иконата, и нејзиното значење е дека нема да добиваш никакви нотификации.

На почетокот исто вака и мене ми правеше т.е. ми се местеше автоматски на quiet hours. После мануелно ги пуштив и изгасив и се опраи.

А ова Cortana што е ? Нешто слично ли е како она Siri на iPhone iOS телефонитве ?

Последно уредено:
Guys, ај help некој. Како да го активирам чудово? Симнав еден активатор, не сака да функционира. Го симнав и тоа другото чудо KMSpico, и тоа секогаш се урива при секое отварање.

Guys, ај help некој. Како да го активирам чудово? Симнав еден активатор, не сака да функционира. Го симнав и тоа другото чудо KMSpico, и тоа секогаш се урива при секое отварање.
КМSpico run as administrator. И мене ми правеше исто додека не направив така, а може и до верзија е, симни последна верзија. Ја со тоа го актириав.

КМSpico run as administrator. И мене ми правеше исто додека не направив така, а може и до верзија е, симни последна верзија. Ја со тоа го актириав.
Не сака. Симнав понова верзија, пробав пак, овојпат се беше ОК, но на крај, наместо да го активира, сега уште повеќе ме збуни:

4d2rQTG.png
[DOUBLEPOST=1444236430][/DOUBLEPOST]EDIT: Успеав, ОК е сега! Thanks!

Последно уредено:
Здраво, имам преголем проблем. Имам PDF фајл од нет, ставен во пет zip пакети, симнати од google drive. Пробувајќи да ги распакувам, излезе злото password којшто го немам. Дали некој има начин да ги распакувам без да го имам пасвордот?

Здраво, имам преголем проблем. Имам PDF фајл од нет, ставен во пет zip пакети, симнати од google drive. Пробувајќи да ги распакувам, излезе злото password којшто го немам. Дали некој има начин да ги распакувам без да го имам пасвордот?
нц

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom