Е дури сега ништо не те разбравбесплатен е, само имаш година дена безпари да го „купиш“ преку надградба од постара верзија.
значи ако во текот на првата година од излегување направиш надградба од 8 на 10, 10-ката останува твоја. засекогаш.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е дури сега ништо не те разбравбесплатен е, само имаш година дена безпари да го „купиш“ преку надградба од постара верзија.
значи ако во текот на првата година од излегување направиш надградба од 8 на 10, 10-ката останува твоја. засекогаш.
ако до јули 29 2016 направиш надградба windows 10 е твој засекогаш. на 30 јули 2016 ако сакаш надградба од 8 на 10 ќе мора да платиш.Е дури сега ништо не те разбрав![]()
Aко не направам надградба ќе ми се врати на windows 8.1 кој го имам исталирано или ?ако до јули 29 2016 направиш надградба windows 10 е твој засекогаш. на 30 јули 2016 ако сакаш надградба од 8 на 10 ќе мора да платиш.
ако до јули 29 2016 направиш надградба windows 10 е твој засекогаш. на 30 јули 2016 ако сакаш надградба од 8 на 10 ќе мора да платиш.
Aко не направам надградба ќе ми се врати на windows 8.1 кој го имам исталирано или ?
Значи ипак не е бесплатен засекогаш 10-кава a ?
Имаш опција да зачува се ама најдобро е да си направиш бекапА ако го инсталирам ќе ми се избрише се што имам на лаптопов ? Пример слики, некој симнати работи од интернет и други работи што ги имам.
НЕ. направи upgrade, не инсталација на ново и се ќе ти остане како што си е.А ако го инсталирам ќе ми се избрише се што имам на лаптопов ? Пример слики, некој симнати работи од интернет и други работи што ги имам.
бесплатен е, али прескап е.Што си добил од мајкрософт бесплатно? Не е бесплатен нормално, освен телеметрија
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Цената е таа како и секогаш иста,плус имаш телеметријаНЕ. направи upgrade, не инсталација на ново и се ќе ти остане како што си е.
бесплатен е, али прескап е.![]()
се е можно. некој те снима додека спиеш.има ли врска виндоус 10 со тоа што лаптопот сам ми се уклучува навечер (во текот на ноќта), а не ми е претходно изгаснат, туку само затворен (на sleep) (ги проверив сетинзите и нема ништо тука) ?
има ли врска виндоус 10 со тоа што лаптопот сам ми се уклучува навечер (во текот на ноќта), а не ми е претходно изгаснат, туку само затворен (на sleep) (ги проверив сетинзите и нема ништо тука) ?
има ли врска виндоус 10 со тоа што лаптопот сам ми се уклучува навечер (во текот на ноќта), а не ми е претходно изгаснат, туку само затворен (на sleep) (ги проверив сетинзите и нема ништо тука) ?