Windows 10

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
procedurata ista ke bide?prvo xp instalacija pa win10?
Да, можеш и Windows 10 па после XP ама после накнадно ке мора да го местиш дуалбоот поарно е прво XP па 10

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Дечки може ли на пример јас да го форматирам компјутерот после среда? На пример во четврток? :)

Може да си бутнам 64битен на моменталниот 32битен виндоус?
Дали ќе може така да се инсталира или?

Значи не можи да му "бутниш" windows на windows не знам шо подразбираш под "бутнам". Можиш update или clean install, update си оди 32 во 32 а 64 можиш само во 64 да го update. Ако сакаш clean install можиш да инсталираш што сакаш ако ти поджува машината. (32 битниот не може да користи повеќе од 4GB RAM вклучуваќи го и рамот што го користи OS така да на обичниот корисник му останува да користи негде околу 3 и нешто GB). Така да ако имаш барем 4 GB RAM оди со 64бит ако не 32... :)

Што бидна со ова, за пиратите ќе ја има или не, за да знам дали да си правам формат со 7-ца. Јбг, такви сме, си правиме џое Спероу.

Што бидна со ова, за пиратите ќе ја има или не, за да знам дали да си правам формат со 7-ца.
500 пати е објаснето више,направи апгрејд од windows 7 активиран со даз и више ке имаш легален windows 10 и ке можеш чиста инсталација после да правиш ке ти треба само интернет конекција за активација ID ке ти се зачува на мајкрософт серверот

500 пати е објаснето више,направи апгрејд од windows 7 активиран со даз и више ке имаш легален windows 10 и ке можеш чиста инсталација после да правиш ке ти треба само интернет конекција за активација ID ке ти се зачува на мајкрософт серверот

Не сум ја отворил темва, а прашував дека немаше ништо стигнато за да почне инсталацијата.
На обичниов е пират со активација, додека имам лаптоп кој има ОРИГИНАЛ, но сеа видов дека ни таму ништо нема.

Не сум ја отворил темва, а прашував дека немаше ништо стигнато за да почне инсталацијата.
На обичниов е пират со активација, додека имам лаптоп кој има ОРИГИНАЛ, но сеа видов дека ни таму ништо нема.
Симни го ова и направи му апгрејд
http://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

како да го стаам Windows 10 ништо не ми е стасало само иам резервирано а денеска нели треба да излезе

Sent from my 6036Y using Tapatalk

како да го стаам Windows 10 ништо не ми е стасало само иам резервирано а денеска нели треба да излезе

Sent from my 6036Y using Tapatalk
Читај погоре постот

Имам проблем со стартување по кликање на икончето,заглавува на Please Wait и тука крашнува ... Пробав рестарт и пак се појавува истиот проблем ,Please Wait и се гаси одма . ?!

LcfOt7b.png

Kaj mene uste od 7 sabajleto si apdejtirase bez Problem. Dosega imav Win 7 i na prv pogled interesno mi izgleda 10kava.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom