GlaDOS
Surreal Fag
Билд 10166 е излезен вчера. Го има на торенти и преку апдејт центарот
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ти треба активатор. Кога ќе се надгради направи recovery disk и така инсталирај. Или, прави формат - инсталирај што имаш - активирај и надгради.Ne, ne gi vrativ apdejtite ja posto ke cekam aktivator za 10ka i posle.ke formatiram pc ama ako sakas da sredis idi control panel > updates > restore hidden updates i stikliraj gi site.[emoji2]
ОставиЗначи да си оставам како што е сега најавено како username-pass, не сум преку мајкрософт?
Ќе ти остане.Имам лаптоп леново, доби го на наградана игра од аргета пред 1 недела и има Windows 8.1.Сеа ми стааса нотификација get windows 10.Вика да напраам резервација.Заним ме дали тоа шо го имам на лаптопо ќе ми се избрише како да го зачувам?
Да, доста е побрз, зборам од искуство. Chrome сум користел од кога излезе и не сум го променил, но оваа верзија на edge е многу побрза заразлика од хромот. Не само во бенчмаркови туку и во секојдневна работа. Ме интересира само уште колку ќе го "исполираат" во финалната верзија на 29-ти
И треба одредени поинакви подобрувања да направат од типот на екстензи итн...Да, доста е побрз, зборам од искуство. Chrome сум користел од кога излезе и не сум го променил, но оваа верзија на edge е многу побрза заразлика од хромот. Не само во бенчмаркови туку и во секојдневна работа. Ме интересира само уште колку ќе го "исполираат" во финалната верзија на 29-ти
Се ќе си дојде со тек на времеИ треба одредени поинакви подобрувања да направат од типот на екстензи итн...
http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsCheck.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=falseПред некој ден ми излезе известување за нов билд и се инсталираше 10162 ако не грешам, морав да правам некои повторни подесувања на звучната реалтек за да имам звук на 5.1 и слушалки и се си работеше ок.
Пак утредента ми се појави известување да се најавам преку мајкрософт акаунт и мислам дека се инсталираше уште нешто, звукот отиде во неповрат, дали е проблем со нови ати драјвери и directx12 со тоа што се инсталира и нов хдми аудио драјвер, не знам. Претпоставувам дека е тоа проблемот.
Пробував се живо, бришев графички драјвери, бришев аудио драјвери, рестартирав, со ccleaner бришев регистри, ништо.
Морав од поново да го преинсталирам на 10130 и со стари драјвери за вин 7 ми работи одлично звучната, покажува directx 11.0, драјвери се 6.0.1.6622 ALC889A.
Најавен сум преку локален акаунт, не би сакал да правам надградба бидејќи ми е страв ќе имам пак заебанции со звучната. Матична ми е GA-MA790X-DS4.