Wimbledon 2017

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Вимблдон 2017?

• Вкупно гласачи
    53
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Нешто слично на земјашите вс Надал?
Па така некако, нарочито шпанците. Искача Буста да игра против него и на крајот посреќен од Надал, битно е дека искочил на терен. Ми се повраќа од вакви глупаци, бескичмењаци без грам желба во себе. Се заебавам иначе за Марин, ама нема да ме чуди да ги свлече гаќите уште во соблекувална.

Иначе и за утре е најавен дожд, ако се игра под кров, уште поголем фаворит е Роџер.

Бердих на турниров беше многу по констатен од Чилич, според мене играта на Бердих вчера беше по проблематична за Федерер него огромните дропови на Чилич, 1 или 2 такви да има у мечот утре завршено е.

Lele kolku e losh terenov...

Дупи ја црната арапина. :kuracc:

Ја изгази. :D

Мугуруза има градбa страшно да го доминира женскиот тенис за некоја година и треба само повеќе константност. Честито нека и е првиот Вимблдон во кариерата.

Последно уредено:
Уште еден доказ колку непредвидлив спорт е тенисот. Еден поен може цел меч да ти го сврти, кога на една од најголемите Венус (со 5 титули на Вимблдон) и 99 години кариера и се дешава ваков распад, по неискористени сет топки у прв сет, да не освоиш гем до крај на меч. Може на секој :)
ВАМОС Гарбин, каков ритам има фатено од изгубен сет со Кербер, 8 сета по ред ГАЗЕЊЕ. Свака част!

Chestitki za Muguruza, strava turnir izigra. Krivo mi e za kompirov na Venus, ochekuvav nekoe epsko finale vo 3 seta, ama celosno se raspadna posle prviot set. Ogromno bravo za Garbine

Eve go toj zhenski drop
Od 5:4 i 40:15 i 2 set topki za Venus,mecot zavrsuva 5:7 0:6
Venus kojasto edvaj 2,3 pati bese brejknata turnirov so soliden servis na turnirov ne uspea gem da zeme i pritoa Muguruza zasluzeno osvoi i si zema 8 gema po red.Sekoja cest

Плетење на стадион :cuc: :cuc: :cuc: А мислев само мит е...алал и вера на женава што го "гледа" финалево во дубл...

Погледот и изразот на фаца на Ноле дефинитвно укажува на неверојатен гнев, на моменти како одвај да се воздржува да не отера се у пм, сакаше да крши рекет на 2:0 и брејк во 3 сет после банална грешка, нешто невидено...тешки психички проблеми има дефинитивно

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom