Wimbledon 2017

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Вимблдон 2017?

• Вкупно гласачи
    53
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
14 ебани гема не успеа да направи брејк против факинг Мулер, да, добар е дечкото, но и на мраз да се играше ќе беше срамота.
Уште поголема срамота е да го спомнам грабежот на судиите при брејк топка на 8-8, веројатно тука беше украден и мечот, но ова е се што заслужи Надал, елимининација на Вимблдон бидејќи во петтиот сет беше очаен.
За другото не знам, не ги гледав првите 4 сета.

хахахах :pos: ќе ја вртел Надал ! Каде бе ?! Браво за двајцата стварно машки тенес изиграја. Финалето е тука за Сир Енид Мареј ! ;) И првата позиција одбранета сега за сега треба да испадни пред полуфинале, а Џокович да освој, шо нема теорија!
:bravobe:уште еднаш за Милер !

Да умре овој Милер. Не знам зошто постојат у тенисов вакви испрдоци што од дома не ги знаат и тука се само за да го заебат турнирот. Кој нормален сака да го гледа овој полуретардираниов у четвртфинале, да му се насерам на сервата. :mad:

Да умре овој Милер. Не знам зошто постојат у тенисов вакви испрдоци што од дома не ги знаат и тука се само за да го заебат турнирот. Кој нормален сака да го гледа овој полуретардираниов у четвртфинале, да му се насерам на сервата. :mad:

Ne znam zosto postojat vakvi isprdoci kako tebe koi sto nemaat gram sportska pocit kon drugite igraci, da bese toj Nadal ke go tepase ovoj isprdok bez problem vo 3 ili 4 seta preku sila.
Vo tvoja cest site isprdoci vo cel svet da umrat, moze?

Ne znam zosto postojat vakvi isprdoci kako tebe koi sto nemaat gram sportska pocit kon drugite igraci, da bese toj Nadal ke go tepase ovoj isprdok bez problem vo 3 ili 4 seta preku sila.
Vo tvoja cest site isprdoci vo cel svet da umrat, moze?
Ma каква почит бе? Начукал 34 години у гзот и наместо да игра шах по паркови со врсниците, му текнало да игра тенис и го заебува турнирот во буквална смисла и не ускратува да гледаме атрактивни мечеви. Испрдоков, ни е атрактивен за гледање, ни има фанови (ни неговите не навиваат за него а не ни знаат дека игра тенис), освен сервис нема ништо и само џабе ни ускрати уште некој класик. Сега Чилиќ ќе го избрише подот со него и ќе му остане во сеќавање само радоста за последниот поен со Надал со тие ококоравени урокливи очи, фацата грда да му ја ебам. Истото го направи дегенерикот Содерлинг на Ролан Гарос 2009 за во финалето да има лесна прошетка за Федерер.[DOUBLEPOST=1499718281][/DOUBLEPOST]
Милер од дома не го знаеле дека игра, а човекот 15 годишна кариера има.
Една кариера, шта да ти причам...

Милер од дома не го знаеле дека игра, а човекот 15 годишна кариера има.
Тоа е иронијата. У 15 годишна кариера никад не си напраил значаен успех. Легендава 5 сета играше со Магдинчев и едвај го тепаше у 5ти пред домашна публика.
Муабетот е шо се појавуваат вакви испрдоци или ко Браун, Дарцис, Истомин, Миша Зверев, Стакховски...
И ќе го поебат цел турнир зашо ќе им светне у глава да изиграат еден меч ко у гз да се праени, а следно коло испаѓаат со 3:0. Да се некои млади, надежни да не ти е криво. Не ми е криво да изгуби од Кирјос, Тим, Саша итн. Ама пензионериве?

Тоа е иронијата. У 15 годишна кариера никад не си напраил значаен успех. Легендава 5 сета играше со Магдинчев и едвај го тепаше у 5ти пред домашна публика.
Муабетот е шо се појавуваат вакви испрдоци или ко Браун, Дарцис, Истомин, Миша Зверев, Стакховски...
И ќе го поебат цел турнир зашо ќе им светне у глава да изиграат еден меч ко у гз да се праени, а следно коло испаѓаат со 3:0. Да се некои млади, надежни да не ти е криво. Не ми е криво да изгуби од Кирјос, Тим, Саша итн. Ама пензионериве?
Така е, они се криви што победија, како можеа да излезат воопшто против Надал да играат, требаше да ја предадат.

Така е, они се криви што победија, како можеа да излезат воопшто против Надал да играат, требаше да ја предадат.
Крив е Рафа сам, не ти кажав дека не му е заслужена победата. Само дека го сјеба турниров старово.

Глупости живи, ајде ако не нека играат директно четврт-финале Надал, Федерер, Ноле и остали затоа што имале кариера, титули што знам јас. Така нема ни да има изненадувања, нема да излегуваат играчи ко Милер, Браун, Дарцис и останатите. Нека ги направат турнирите да ги играат само топ10 играчите на АТП и доста е, не мора ни да се занимаваат со тенис останатите.

Што е крив Милер што Надал беше мизерен денес? Или па Квери, Ноле? Или па Стаховски, што Федерер беше мизерен? Или топ екипиве од ПЛ, што Лестер освои?

Немам никаква волја да постирам веќе на турниров за кој апсолутно се сложувам со @Bianconero vero дека идиотот Мулер го заеба. Нема да има душа да му се спротистави на Чилич.
Конкретно те цитирам да те исправам дека не го победи Магдинчев, изгуби од него во меч за останок во прва група во 2007.

upload_2017-7-10_22-34-57.png

Немам никаква волја да постирам веќе на турниров за кој апсолутно се сложувам со @Bianconero vero дека идиотот Мулер го заеба. Нема да има душа да му се спротистави на Чилич.
Конкретно те цитирам да те исправам дека не го победи Магдинчев, изгуби од него во меч за останок во прва група во 2007.

Прегледај го приврзокот 174107
Zosto ne bi imal dusa koga veke izdrza mec vo 5 seta so Rosol,posle 2-2 so rafa i jas mislev nema da izdrzi ama za razlika od nekoi serveri ima oset i vo razmena na udari :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom