L
Löwe
Гостин
Дај боже 19ката да го доживее она што го доживеа 15ката на АО19ката на Федерер се смешка.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај боже 19ката да го доживее она што го доживеа 15ката на АО19ката на Федерер се смешка.
Да умре овој Милер. Не знам зошто постојат у тенисов вакви испрдоци што од дома не ги знаат и тука се само за да го заебат турнирот. Кој нормален сака да го гледа овој полуретардираниов у четвртфинале, да му се насерам на сервата.![]()
Ma каква почит бе? Начукал 34 години у гзот и наместо да игра шах по паркови со врсниците, му текнало да игра тенис и го заебува турнирот во буквална смисла и не ускратува да гледаме атрактивни мечеви. Испрдоков, ни е атрактивен за гледање, ни има фанови (ни неговите не навиваат за него а не ни знаат дека игра тенис), освен сервис нема ништо и само џабе ни ускрати уште некој класик. Сега Чилиќ ќе го избрише подот со него и ќе му остане во сеќавање само радоста за последниот поен со Надал со тие ококоравени урокливи очи, фацата грда да му ја ебам. Истото го направи дегенерикот Содерлинг на Ролан Гарос 2009 за во финалето да има лесна прошетка за Федерер.[DOUBLEPOST=1499718281][/DOUBLEPOST]Ne znam zosto postojat vakvi isprdoci kako tebe koi sto nemaat gram sportska pocit kon drugite igraci, da bese toj Nadal ke go tepase ovoj isprdok bez problem vo 3 ili 4 seta preku sila.
Vo tvoja cest site isprdoci vo cel svet da umrat, moze?
Една кариера, шта да ти причам...Милер од дома не го знаеле дека игра, а човекот 15 годишна кариера има.
Тоа е иронијата. У 15 годишна кариера никад не си напраил значаен успех. Легендава 5 сета играше со Магдинчев и едвај го тепаше у 5ти пред домашна публика.Милер од дома не го знаеле дека игра, а човекот 15 годишна кариера има.
Така е, они се криви што победија, како можеа да излезат воопшто против Надал да играат, требаше да ја предадат.Тоа е иронијата. У 15 годишна кариера никад не си напраил значаен успех. Легендава 5 сета играше со Магдинчев и едвај го тепаше у 5ти пред домашна публика.
Муабетот е шо се појавуваат вакви испрдоци или ко Браун, Дарцис, Истомин, Миша Зверев, Стакховски...
И ќе го поебат цел турнир зашо ќе им светне у глава да изиграат еден меч ко у гз да се праени, а следно коло испаѓаат со 3:0. Да се некои млади, надежни да не ти е криво. Не ми е криво да изгуби од Кирјос, Тим, Саша итн. Ама пензионериве?
Крив е Рафа сам, не ти кажав дека не му е заслужена победата. Само дека го сјеба турниров старово.Така е, они се криви што победија, како можеа да излезат воопшто против Надал да играат, требаше да ја предадат.
Немам никаква волја да постирам веќе на турниров за кој апсолутно се сложувам со @Bianconero vero дека идиотот Мулер го заеба. Нема да има душа да му се спротистави на Чилич.Тоа е иронијата. У 15 годишна кариера никад не си напраил значаен успех. Легендава 5 сета играше со Магдинчев и едвај го тепаше у 5ти пред домашна публика.
Муабетот е шо се појавуваат вакви испрдоци или ко Браун, Дарцис, Истомин, Миша Зверев, Стакховски...
И ќе го поебат цел турнир зашо ќе им светне у глава да изиграат еден меч ко у гз да се праени, а следно коло испаѓаат со 3:0. Да се некои млади, надежни да не ти е криво. Не ми е криво да изгуби од Кирјос, Тим, Саша итн. Ама пензионериве?
Zosto ne bi imal dusa koga veke izdrza mec vo 5 seta so Rosol,posle 2-2 so rafa i jas mislev nema da izdrzi ama za razlika od nekoi serveri ima oset i vo razmena na udariНемам никаква волја да постирам веќе на турниров за кој апсолутно се сложувам со @Bianconero vero дека идиотот Мулер го заеба. Нема да има душа да му се спротистави на Чилич.
Конкретно те цитирам да те исправам дека не го победи Магдинчев, изгуби од него во меч за останок во прва група во 2007.
Прегледај го приврзокот 174107