Wimbledon 2017

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Вимблдон 2017?

• Вкупно гласачи
    53
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
kriminal pravat sto ne go prefrlija novak na centralen, da im se naseram u debilnata organizacija.[DOUBLEPOST=1499712160][/DOUBLEPOST]
Кој и да мине ќе изгуби наредната 3-0 од Чилиќ...
muler sekako gubi, nadal ne, zasto e cilic u prasanje, ne go potcenuvaj negoviot choke mode ...

Фамилијата судиска да ти ја ебам, да ти погине цела фамилија да даде Господ. На брејк шанса и втор сервис вика аут а цела топка на линија, линии да ти цртаат на гроб све ти ебам.

Ако тепа Надал овде освојува 99 %. Страшен тенис од двајцата.

Последно уредено:
Фамилијата судиска да ти ја ебам, да ти погине цела фамилија да даде Господ. На брејк шанса и втор сервис вика аут а цела топка на линија, линии да ти цртаат на гроб све ти ебам.
Како можеше аут да викне мамицата....... Ама и Рафа е крив, 2 брејк топки имаше размена, едната се улета на мрежа нз зашо коа може да пимпла да чека прилика, другата каков форхенд утна...

Како можеше аут да викне мамицата....... Ама и Рафа е крив, 2 брејк топки имаше размена, едната се улета на мрежа нз зашо коа може да пимпла да чека прилика, другата каков форхенд утна...
Надал е очаен на ритерн денес, не ми е јасен зошто не проба да смени нешто...

Надал е очаен на ритерн денес, не ми е јасен зошто не проба да смени нешто...
Коа не смена у вториот сет сеа веќе касно е. Не ни размислува сеа, дај боже да ја извлече некако, ама 50-50 е моментално.

Надал со вакво ритернирање само рекордот на Иснер може да го стигне.

Повеќе ме плаши она Раонич што победи отколку Надал да победеше....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom