ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.971
- Поени од реакции
- 57.779
Кој и да мине ќе изгуби наредната 3-0 од Чилиќ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
muler sekako gubi, nadal ne, zasto e cilic u prasanje, ne go potcenuvaj negoviot choke mode ...Кој и да мине ќе изгуби наредната 3-0 од Чилиќ...
Како можеше аут да викне мамицата....... Ама и Рафа е крив, 2 брејк топки имаше размена, едната се улета на мрежа нз зашо коа може да пимпла да чека прилика, другата каков форхенд утна...Фамилијата судиска да ти ја ебам, да ти погине цела фамилија да даде Господ. На брејк шанса и втор сервис вика аут а цела топка на линија, линии да ти цртаат на гроб све ти ебам.
Надал е очаен на ритерн денес, не ми е јасен зошто не проба да смени нешто...Како можеше аут да викне мамицата....... Ама и Рафа е крив, 2 брејк топки имаше размена, едната се улета на мрежа нз зашо коа може да пимпла да чека прилика, другата каков форхенд утна...
Коа не смена у вториот сет сеа веќе касно е. Не ни размислува сеа, дај боже да ја извлече некако, ама 50-50 е моментално.Надал е очаен на ритерн денес, не ми е јасен зошто не проба да смени нешто...