Wimbledon 2015

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување

Освојувач на Вимблдон 2015 мажи ?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 20 27,0%
  • Енди Мареј

Гласови: 10 13,5%
  • Роџер Федерер

Гласови: 20 27,0%
  • Рафаел Надал

Гласови: 12 16,2%
  • Стан Вавринка

Гласови: 6 8,1%
  • Григор Димитров

Гласови: 0 0,0%
  • Кеи Нишикори

Гласови: 1 1,4%
  • Милош Раониќ

• Томаш Бердих

• Марин Чилич

• Жо Вилфред Тсонга

• Ник Киргиос

Гласови: 2 2,7%
  • некој друг

• Вкупно гласачи
    74
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Само една информација дека вториот дел од Вимблдон ќе може да го типувате во Кајгана тениска лигата бидејќи некој се пожали на таквите мислења во оваа тема. Темата за кајгана тениска лига е pinned во подфорумов, но за полесно еве линк. Деталните информации за правила на играта ги имате на почетното мислење :)

пуштете си СК2 и уживајте #tennis #wimbledon2015 #championship #wta #olgeto #dajanapumpam #prejakae

Дали Киргиос ќе се врати повторно од 0-2 против Гаске тука на Вимблдон? Малку живна детенцево, ајде навиваме за спектакл. :D

штета за Говортсова нема повеќе да ја гледаме годинава на Вимлдон :(

Какви ретарди се овие од спортклуб, на сред натпревар Киргиос - Гаске мењаваат на женски тенис :facepalm:

Браво за Васек, многу ми е мило. Извесно време му го пратам развојот на неговата кариера, и е се подобар и подобар. Дефинитивно со ваква игра ќе може да се пробие во топ 30 до крајот на сезонава, но мора да поработи на бекхендот. Инаку, по конституција и форхенд ми е многу сличен на Бердих. Друга карактеристика која му оди во прилог е тоа што е способен да се врати од изгубена ситуација. Еве и денеска од 0-2, претходно два меча ги заврти од 1-2 негатива, до 3-2.

Со Рафтер и Хјуит ќе умрат последните нормални тенисери од Австралија. Жално. Таква тениска нација да навива за тешки психијатарски балкански случаи.

Кој талент го има Киргиос и каква игра за на трева, али ментално нема установа што можи да му поможи. Жално.

Мене сепак ми е помило шо победи Гаске пошо тажно ќе беше за него две години по ред од ист човек да губи после водство од 2-0.

Wow браво за Васек не очекував да се врати после 2 изгубени сета .. Виктор испушти голема шанса...:/

Ќе се сложам со вас, јадевме за овие од Србија, али Хрвативе се хаос. :D Ептен ми се некако груби, Вискович и Пралица ми беа далеку подобри од српската верзија која ја имавме до неодамна. Единствено ми се допаѓа тој типот шо коментираше на Надал-Браун, замислете, а Надал изгуби... :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom