Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Wawrinka - Goffin 3-0 иако Гофин на трева е мн добар сепак Стан е подобар на ментално ниво...
Јас гласав за Стен да го земе турниров на анкетата,нема да му се слоши уште една титула после Роланд ГаросВавринка и ментално ниво...
![]()
^ ^ Зашто толку се потресувате за еден форум и секое мислење лол, btw мислам ок е да е организирано, ама поуредно и поконцизно мислам дека е во оваа тема да се дискутира, што може освен типувања и анализи у темава да се збори, за историјата и дрес кодот на Вимблдон? Премногу сериозно сте го сфатиле форумов :/ малку кo потресени некако.. chill xD
^ Не мислев ради загубениот сет, ниту пак статистички колку гемови добил или изгубил, туку премногу уморно ми делуваше, ко без душа да е, мој впечаток само..
За утакмиците, за кец, двојка, икс, гемови плус, сетови плус си имате 200 теми за типови.^ ^ Зашто толку се потресувате за еден форум и секое мислење лол, btw мислам ок е да е организирано, ама поуредно и поконцизно мислам дека е во оваа тема да се дискутира, за што може освен за типувања и анализи у темава да се збори? За историјата и дрес кодот на Вимблдон? Премногу сериозно сте го сфатиле форумов :/ малку кo потресени некако.. chill xD
За утакмиците, за кец, двојка, икс, гемови плус, сетови плус си имате 200 теми за типови.
тука додека модераторот не ви рече поинаку.a kaj mozam da komentiram ako imam seksualni zamisli za nekoi od teniserkite?
Немам, простено ми е?Очигледно немаш гледано многу мечеви на Енди во неговата кариера, нема меч во кој тој делува како да " нема душа" .![]()
a kaj mozam da komentiram ako imam seksualni zamisli za nekoi od teniserkite?